ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Μπαπέ ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τον Ζιρού

Ο Μπαπέ δεν θέλησε να δώσει... νέα τροφή στα Μέσα για την «κόντρα» του με τον Ζιρού, όμως ξεκαθάρισε το πρόβλημα που υπήρξε μεταξύ των δύο.

Ο Μπαπέ ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τον Ζιρού

Την παρεξήγηση που έλαβε χώρα προ λίγων ημερών στο στρατόπεδο της Γαλλίας επιβεβαίωσε ο Κιλιάν Μπαπέ. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο νεαρός σούπερ σταρ είχε εκνευριστεί με τα σχόλια του Ολιβιέ Ζιρου μετά την νίκη επί της Βουλγαρίας. Κάτι που όπως φαίνεται όντως συνέβη.

«Δεν υπάρχει θέμα κόντρας Μπαπέ και Ζιρού»

Καλά-καλά δεν ξεκίνησε το Euro για τους Γάλλους, ξεκίνησαν όμως τα… όργανα! Τα σχόλια του Ζιρού περί αιτήματα για πάσας που αγνοήθηκαν έβαλαν μπουρλότο στην γαλλική αποστολή. Μπορεί ο Γάλλος να σκόραρε 2 τέρματα περνώντας ως αλλαγή του Μπενζεμά, όμως είχε ορισμένα παράπονα. Κάτι που έκανε το λάθος να δημοσιοποιήσει μιλώντας στα Μέσα.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Μπαπέ, ο οποίος ένιωσε πως έμμεσα τον «ζωγράφισε». Έτσι, παρά τις προσπάθειες των Πογκμπά και Ντεσάν να σβήσουν τη… φωτιά, ο Μπαπέ σχολίασε δημόσια το όλο θέμα. «Μίλησα με τον Ζιρού, όλοι ξέρουν τι έγινε. Είναι αλήθεια πως με επηρέασαν αυτά τα σχόλια. Όμως δεν θα δώσουμε περισσότερη σημασία, είμαστε εδώ για να εκπροσωπεύσουμε τη Γαλλία. Το πιο σημαντικό πράγμα» ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ο παίκτης της Παρί.

«Είμαι επιθετικός και αυτό συμβαίνει 365 φορές μέσα σε ένα παιχνίδι. Δεν με ενόχλησε περισσότερο από το κανονικό. Το έδωσε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια, όμως δεν μου απάντησε. Και μετά άκουσα τα σχόλια του στον Τύπο. Δεν είπε όμως κάτι κακό» συνέχισε, συμπληρώνοντας. «Θα προτιμούσα όμως να μην το έλεγε στα Μέσα. Καλύτερα να ήταν πιο ενεργός φωνητικά στα αποδυτήρια». Θέλοντας να μειώσει όποια ένταση ανέβηκε ο Μπαπέ συνέχισε: «Αυτά όμως είναι μικροπράγματα. Η ομάδα δεν χρειάζεται εμάς να βρει τον δρόμο της.

Απέφυγε ωστόσο να σχολιάσει το μέλλον του σε συλλογικό επίπεδο, ζητώντας από την Παρί να τον αφήσει να συγκεντρωθεί με την Γαλλία. «Με όλο τον σεβασμό στην Παρί, το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα αυτή τη στιγμή είναι η εθνική. Δεν πρέπει να αποσυντονιζόμαστε από αυτή, είμαι εδώ για να την εκπροσωπεύσω». Έτσι με αυτή την «ντρίπλα», το μέλλον του στην γαλλική πρωτεύουσα πήρε ακόμη περισσότερο φωτιά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ