ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Σίγησε ο Λέβα και η Σλοβακία «σκότωσε» την Πολωνία! (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και οι Σλοβάκοι πέρασαν σχετικά εύκολα με 2-1 το εμπόδιο των Πολωνών.

Σίγησε ο Λέβα και η Σλοβακία «σκότωσε» την Πολωνία! (vid)

Όνειρα πρόκρισης κάνουν οι Σλοβάκοι, μετά την νίκη τους με 2-1 επί των Πολωνών. Η ομάδα του Μάρεκ Χάμσικ κατάφερε να περιορίσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μετά την αποβολή του Κριχόβιακ στο β’ ημίχρονο κατάφερε να αρπάξει την μεγάλη νίκη. Ακόμη μια διοργάνωση με το αριστερό για τους Πολωνούς που στις μεγάλες συναντήσεις τα… χάνουν.

Φλύαρη κατοχή η Πολωνία, γκολάρα ο Μακ

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα χρειάστηκε να περάσουν για να ανάψουν τα αίματα. Πριν συμπληρωθούν 2 λεπτά αγώνα, η Σλοβακία άγγιξε το γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Χάμσικ, η μπάλα πέρασε παράλληλα μπροστά από την πολωνική εστία. Πριν ο Ντούντα την καρφώσει με βολέ στα δίχτυα, οι Πολωνοί έδιωξαν με δυσκολία.

Ο Ντούντα απείλησε ξανά στο 12′ όταν το σουτ του πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από την κάθετη δεξιά δοκό. Το κακό τρίτωσε για την Πολωνία μετά από 18 λεπτά αγώνα, όταν ο Μακ ντύθηκε… Μέσι! Χορεύοντας ολόκληρη τη δεξιά πλευρά, ο Σλοβάκος πυροβόλησε από πολύ πλάγια θέση. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Σέζνι, στον οποίο και πιστώθηκε αυτογκόλ για το 1-0.

Παρότι η κατοχή άνηκε στους Πολωνούς, οι Σλοβάκοι συνέχισαν να απειλούν. Ο Κούτσκα λίγο έλειψε να βρει στόχο στο 27′, αλλά το μακρινό σουτ του δεν βρήκε για λίγο στόχο. Μετά από 34′ ολόκληρα λεπτά, οι Πολωνοί απείλησαν για πρώτη φορά με μακρινό σουτ του Κριχόβιακ. Ο Λεβαντόφσκι ακούμπησε πρώτη φορά την μπάλα στο 43′, όταν μετά από γύρισμα ο φορ τη Μπάγερν βρέθηκε σε εξαιρετική θέση. Το βολέ του 32χρονου όμως… χώλαινε, περνώντας πλάγια.

Γκολ αμέσως οι Πολωνοί, μοιραίος ο Κριχόβιακ

Ότι δεν κατάφεραν σε 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο δεύτερο μισό οι Πολωνοί. Με το «καλημέρα» , επιτέθηκαν από τα αριστερά και με δράστη τον Λινέτι ισοφάρισαν σε 1-1.

Η πίεση συνεχίστηκε από την ομάδα του Πάουλο Σόουζα, όμως ένα λάθος του Κριχόβιακ άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Πολωνός μέσος πάτησε τον Χρομάδα και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι, από το 62′ και μετά οι Σλοβάκοι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η αριθμητική υπεροχή επανάφερε την Σλοβακία στο προσκήνιο. Ο Χαράσλιν στο 68ο λεπτό απελευθερώθηκα από τα δεξιά και σούταρε, κερδίζοντας κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση, η μπάλα στρώθηκε στον Σκρίνιαρ και με δυνατό σουτ ο αμυντικός της Ίντερ έκανε το 1-2 για τη Σλοβακία.

Ο χρόνος κυλούσε και τα περιθώρια στένευαν για τους Πολωνούς. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία. Μετά από «τσαφ» η μπάλα έφτασε στον Μπέντναρεκ ο οποίος από το όριο της περιοχής «πυροβόλησε». Η μπάλα ωστόσο δεν του έκανε την χάρη και πέρασε λίγο εκτός εστίας. Πιέζοντας για το γκολ της ισοφάρισης η Πολωνία απείλησε πάλι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η αντίδραση του Ντουμπράβκα ήταν σωστή.

Έτσι, οι Πολωνοί ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο την διοργάνωση, ενώ οι Σλοβάκοι ξεκινούν όνειρα πρόκρισης!

Πολωνία (Πάουλο Σόουζα): Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Ρίμπους (74′ Πούχατς), Κλιχ (85′ Μοντέρ), Κριχόβιακ, Λινέτι (74′ Φρανκόφσκι), Γιόζβιακ, Λεβαντόφσκι, Ζιελίνσκι (85′ Σβιντέρσκι)

Σλοβακία (Στεφάν Τάρκοβιτς): Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (79’Κόστσελνικ), Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν, Χαράσλιν (87′ Ντούρις), Κούτσκα, Χρομάδα (79′ Χροσόφσκι), Μακ (87′ Σουσλόβ), Ντούντα, Χάμσικ

Βαθμολογία Ε’ ομίλου

  1. Σλοβακία  3
  2. Ισπανία    0
  3. Σουηδία   0
  4. Πολωνία  0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ