ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Στη Μίλαν θέλουν τον Κιέρ αρχηγό τη νέα σεζόν!

Ο Σίμον Κιέρ ξεχώρισε για την ηγετική του ικανότητα στην πολύ δύσκολη στιγμή της Δανίας με τον Έρικσεν και οι «ροσονέρι» τον θέλουν αρχηγό για τη νέα σεζόν

Στη Μίλαν θέλουν τον Κιέρ αρχηγό τη νέα σεζόν!

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού θέλουν να δουν τον Σίμον Κιέρ στο ξεκίνημα της σεζόν οι φίλοι της Μίλαν. Ο Δανός αμυντικός ξεχώρισε για την ηγετική ικανότητα του, βοηθώντας με κάθε τρόπο τον Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά και τους συμπαίκτες του στην εθνική. Κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο στο Μιλάνο.

«Άρχηγός τη νέα σεζόν ο Κιέρ»!

Την ικανότητα του ως ηγέτης την απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πριν λίγες μέρες. Όταν κατέρρευσε ο Έρικσεν ήταν ο πρώτος που έτρεξε να βοηθήσει. Πήρε την πρωτοβουλία να προστατέψει τον συμπαίκτη του μαζί με τους συμπατριώτες, σχηματίζοντας ένα τείχος γύρω του. Ακόμα ήταν αυτός που έσπευσε να παρηγορήσει και να δώσει κουράγιο στην σύντροφο του 29χρονου μέσου, όταν αυτός έδινε μάχη για να μείνει στη ζωή.

Όλα αυτά τα συμβάντα συγκλόνισαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και όχι μόνο. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή των Δανών, ο έμπειρος αμυντικός είχε το κουράγιο να παραμείνει συγκεντρωμένος. Κρατώντας την ψυχραιμία του σε μια τόσο δυσάρεστη κατάσταση, ο Κιέρ έδειξε την ικανότητα του ως ηγέτης. Να πάρει δύσκολες αποφάσεις και να κρατήσει ενωμένο το σύνολο.

Οι οπαδοί της Μίλαν, γνωστοί για τις απαιτήσεις τους από τους παίκτες τους φυσικά δεν έμειναν ασυγκίνητοι. Βλέποντας τον παίκτη τους να αποδεικνύει τι σημαίνει να είναι ηγέτης, ζήτησαν να οριστεί νέος αρχηγός της ομάδας από τη νέα σεζόν. Ακριβώς όπως είναι και στην Δανία.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Πιόλι ήδη σκέφτεται το παραπάνω αίτημα. Το μέλλον του τωρινού αρχηγού, Αλέσιο Ρομανιόλι είναι αβέβαιο στη Μίλαν. Ωστόσο ακόμη και αν δεν αποχωρήσει, είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει αυτός αρχηγός της ομάδας. Όχι γιατί δεν είναι καλός ηγέτης, αλλά επειδή αυτό που κατάφερε ο Κιέρ είναι όντως σπουδαίο. Και σίγουρα μια μικρή αναγνώριση για τον Δανό αμυντικό δεν θα ήταν κακή. Κάθε άλλο όμως. Θα έβγαζε στην επιφάνεια το ποιες είναι οι πραγματικές αρετές που πρέπει να διαθέτει ένας πραγματικός αρχηγός. Είτε αυτό είναι στο ποδόσφαιρο, είτε όχι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ