ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Καλή η τύχη, αλλά ο Κριστιάνο καλύτερος (vid)

Η Πορτογαλία ξεκινά με το δεξί την προσπάθεια της υπεράσπισης του τροπαίου επικρατώντας της μαχητικής Ουγγαρίας στη Βουδαπέστη με 3-0.

Καλή η τύχη, αλλά ο Κριστιάνο καλύτερος (vid)

Στο κατάμεστο Φέρεντς Πούσκας η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί τη διοργάνωση. Οι Ίβηρες επικράτησαν με 3-0 της μαχητικής Ουγγαρίας χάρις τα τρία τέρματα των Γκερέιρο και Κριστιάνο Ρονάλντο (2) στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Το πάλεψαν με νύχια και με δόντια οι γηπεδούχοι όμως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος βρήκε τις λύσεις και πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη.

To ματς

Η Πορτογαλία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξε τις προθέσεις της. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος πήραν με το καλημέρα τα ηνία της αναμέτρησης μετατοπίζοντας το παιχνίδι στο μισό γήπεδο και την περιοχή της Ουγγαρίας. Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα και Ντιόγκο Ζότα έδειξαν να κερδίζουν τις μάχες έναντι των αντιπάλων τους. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόνο στην κορυφή, οι Ίβηρες κατάφερναν να ξεκινούν τη δημιουργία του παιχνιδιού τους από πίσω. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 5ο λεπτό. Πρωταγωνιστής ο άσσος της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα.

Ο ταλαντούχος επιθετικός πήρε την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής σούταρε όμως βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των Ούγγρων, Γκουλάτσι. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Κριστιάνο, με τον 36χρονο να διαμαρτύρεται στον συμπαίκτη του γιατί δεν του έδωσε την μπάλα ενώ βρισκόταν μόνος. Στο επόμενο διάστημα του αγώνα οι γηπεδούχοι με πάθος και ενέργεια κατάφερναν να περιορίσουν τους κινδύνους. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους η Ουγγαρία έδειξε ικανή να διαχειριστεί την πίεση. Πορτογαλία

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνέβη στο φινάλε του ημιχρόνου. Στο 40′ και πάλι ο Ζότα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Γκουλάτσι. Το σουτ του Πορτογάλου μέσα από την περιοχή βρήκε έτοιμο τον Ούγγρο κίπερ, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να δαπανήσει μια τεράστια ευκαιρία. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρέθηκσε σε θέση βολής όμως το άγγιγμα της μπάλας σε σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες δεν ήταν το ιδανικό. Έτσι μοιραία το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0.

«Ψυχωμένη» Ουγγαρία – Χωρίς ιδέες η Πορτογαλία

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πορτογάλους να έχουν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 48′ ο Πέπε με κεφαλιά προσπάθησε να ανοίξει το σκορ όμως ο Γκουλάτσι του το αρνήθηκε. Στο 51′ οι Ούγγροι επισκέφθηκαν την περιοχή των Ιβήρων. Το σουτ του Σάλαι παρόλα αυτά εξουδετερώθηκε από τον Ρουί Πατρίσιο.

Όσο περνούσε ο χρόνος η Ουγγαρία έδειχνε να ισορροπεί το παιχνίδι αντιμετωπίζοντας με μεγαλύτερο πάθος την Πορτογαλία. Ζότα και Κριστιάνο Ρονάλντο έμειναν για αρκετή ώρα κλεισμένοι μην έχοντας ευκαιρία να πατήσουν περιοχή. Αυτός που προσπάθησε να βρει εστία στο 67′ ήταν ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Γκουλάτσι απομάκρυνε ξανά τον κίνδυνο.

Όσα δεν κατάφεραν οι επιθετικοί των Πορτογάλων το πέτυχε ο Γκερέιρο. Ο μπακ χαφ των Ιβήρων βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και στο 83′ με λίγη τύχη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο παίκτης της Ντόρτμουντ πλάσαρε η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυνόμενου και κατέληξε στην εστία του Γκουλάτσι. Από εκείνο το σημείο και μετά ήρθε η κατάρρευση της Ουγγαρίας. Στο 87′ οι Ίβηρες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ράφα Σίλβα. Ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση, κέρδισε τον Γκουλάτσι και έγραψε το 2-0. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους μάλιστα φύλαγε ακόμη ένα τέρμα στο φινάλε. Στις καθυστερήσεις ο 36χρονος με όμορφη ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ