ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Μουρίνιο: «Κορυφαίος ο Ντίας, ιδανικός ο Σάντος»

Ως τον «κορυφαίο αμυντικό στον κόσμο» χαρακτήρισε τον Ρούμπεν Ντίας ο Ζοσέ Μουρίνιο, δίνοντας και την πρόβλεψη του για την πορεία της εθνικής Πορτογαλίας.

Μουρίνιο: «Κορυφαίος ο Ντίας, ιδανικός ο Σάντος»

Το εγκώμιο του Ρούμπεν Ντίας έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο «Special One», μιλώντας για την εθνική Πορτογαλίας λίγο πριν το ντεμπούτο της στο Euro, εκθείασε τον συμπατριώτη του. Ακόμα, δεν παρέλειψε να δώσει και την πρόβλεψή του για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στην διοργάνωση.

«Κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο ο Ντίας»

Στην γεμάτη ταλέντο Πορτογαλία, ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε να ξεχωρίσει τον Ρούμπεν Ντίας. Ο Νεαρός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια σπουδαία χρονιά στην Αγγλία και αναδείχθηκε επάξια παίκτης της χρονιάς. Στους πρωταθλητές ήταν το σημείο αναφοράς στην άμυνα, ενορχηστρώνοντας την άμυνα τους. Κάτι που φυσικά υπέπεσε στην αντίληψη του Πορτογάλου τεχνικού.

«Νομίζω πως αυτή τη στιγμή ο Ρούμπεν Ντίας είναι ο κορυφαίος αμυντικός του πλανήτη« δεν δίστασε να πει ο «Special One». Θα έλεγα πως η μετακίνηση του στην Πρέμιερ τον βοήθησε να κάνει το βήμα που έπρεπε. Πλέον αποκτά διαφορετικές γνώσεις και βλέπει την ανταγωνιστικότητα από πολύ κοντά». Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος συμπλήρωσε πως «είναι ένα φανταστικά καλό σέντερ μπακ».

Καλά λόγια είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο και για τον προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος. «Ο Φερνάντο είναι ο ιδανικός προπονητής για την ιδανική ομάδα» σχολίασε ο Ζοσέ. Πολύ σταθερός και ξέρει τους παίκτες πολύ καλά. Η εναλλαγή από την παλιά γενιά στη νέα, με τους Πατρίσιο, Μουτίνιο και Πέπε είναι ιδανική. Είναι ένας δύσκολο όμιλος, όμως πιστεύω πως αν παίξουμε όπως γνωρίζουμε μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα στο τελευταίο του Euro. «Αυτό μάλλον θα είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Κριστιάνο. Θα προσπαθήσει όσο μπορεί για να το κατακτήσει ακόμη μια φορά πριν σταματήσει».

Θυμίζουμε πως η Πορτογαλία έχει κληρωθεί στον «όμιλο του θανάτου» με Γαλλία, Γερμανία και Ουγγαρία. Το ντεμπούτο τους στο Euro 2020 γίνεται σήμερα (15/6, 19:00) κόντρα στους Ούγγρους που αγωνίζονται εντός έδρας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ