ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Κριστιάνο «ψήνεται» για Παρί, αλλά είναι στην… αναμονή!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά θα πρέπει να περιμένει για το τι θα συμβεί με τον Κίλιαν Μπαπέ.

Ο Κριστιάνο «ψήνεται» για Παρί, αλλά είναι στην… αναμονή!

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους για τη νέα σεζόν είναι… μετέωρο. Εξάλλου, καθημερινά προκύπτουν δημοσιεύματα, που πότε τον θέλουν να μείνει στο Τορίνο και πότε όχι. Βέβαια, η φετινή σεζόν δεν ήταν και η ιδανική για τη «γηραιά κυρία». Κάτι που σίγουρα έχει παίξει ρόλο και στην ψυχολογία του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Στην Ιταλία ο τίτλος χάθηκε για πρώτη φορά έπειτα από εννιά χρόνια, με το Κύπελλο να είναι η μόνη του… παρηγοριά. Όσον αφορά την Ευρώπη, για μια ακόμη σεζόν ο αποκλεισμός ήρθε μόλις από τη φάση των «16», αυτή τη φορά από την Πόρτο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Βέβαια, ο Κριστιάνο παρέμεινε σταθερά σε πολύ υψηλά νούμερα. Εξάλλου, μέτρησε 36 γκολ σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ουσιαστικά, αν κάποιος πρέπει να δεχτεί λιγότερη κριτική, πιθανώς να είναι ο 36χρονος σταρ. Παρόλα αυτά, η κακή περσινή σεζόν φαίνεται πως τον έχει… ξενερώσει. Παράλληλα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που επέστρεψε στον πάγκο της Γιουβέντους δεν «καίγεται» να τον κρατήσει. Έτσι, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει με πρώτο προορισμό στο μυαλό του την Παρί Σεν Ζερμέν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο περιμένει… τον Μπαπέ

Ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα από τη μεριά της γαλλικής ομάδας. Είναι δεδομένο πως ένας παίκτης σαν τον Κριστιάνο θα ενδιέφερε την Παρί. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι θέλουν να περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Κίλιαν Μπαπέ. Ο νεαρός άσος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το 2022. Αν δεν το κάνει, τότε δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη η πώληση του το φετινό καλοκαίρι. Κι αυτό για να μην τον χάσει η Παρί ως ελεύθερο του χρόνου.

Σε αυτό ποντάρει και η Γιουβέντους που, εφόσον ο Κριστιάνο αποφάσισε να αποχωρήσει, ψάχνει τρόπο να βγει και κερδισμένη από το deal. Γι’ αυτό, άλλωστε, σκέφτεται να ζητήσει τον Μάουρο Ικάρντι ως έμψυχο αντάλλαγμα για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Βέβαια, όπως τονίζει το ιταλικό Μέσο, δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιθυμούν την επιστροφή του Κριστιάνο και μάλιστα του έχουν καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν καταπιαστεί με την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ