ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Ράμος – «Θα επιστρέψω μια μέρα!»

Ο Σέρχιο Ράμος αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με δάκρυα στα μάτια και τόνισε πως δεν λέει «αντίο», γιατί θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα.

Δάκρυσε στο «αντίο» ο Ράμος – «Θα επιστρέψω μια μέρα!»

Από το βράδυ της Τετάρτης (16/6) έγινε επίσημα γνωστό πως ο Σέρχιο Ράμος θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα τέλος εποχής, με τον Ισπανό να φεύγει από τη «βασίλισσα» έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Έπειτα από συνολικά  671 συμμετοχές, 101 γκολ, 22 τίτλους και αναρίθμητες στιγμές, οι Μαδριλένοι βλέπουν τον αρχηγό τους να αποχωρεί. Όπως είναι λογικό στην αποχαιρετηστήρια συνέντευξη Τύπου του Ράμος την Πέμπτη (17/6), τα συναισθήματα ήταν έντονα.

Ο Ισπανός στόπερ με δάκρυα στα μάτια έκανε λόγο για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του. Έκανε τον δικό του απολογισμό για όσα πέτυχε με τη φανέλα της Ρεάλ, ενώ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα 16 χρόνια. Τέλος, έσπευσε να τονίσει πως λέει «εις το επανιδείν» και όχι αντίο, γιατί αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει ξανά στη «βασίλισσα».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

«Αυτή η στιγμή ήρθε, μια από τις πιο δύσκολες στη ζωή μου. Κανείς δεν είναι ποτέ έτοιμος να πει αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήρθα παιδί σε αυτή την ομάδα, συνοδευόμενος από τους γονείς μου και τα αδέρφια μου, και τώρα έχω τη δική μου οικογένεια. Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί ήταν πάντα εκεί για μένα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον πρόεδρο, τους προπονητές, τους ανθρώπους που δουλεύουν στο σύλλογο, για όλη την αγάπη σας. Βλέπω τα πρόσωπα όλων σας και δεν μπορώ να μη συγκινηθώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς μας, που με στήριξαν στα δύσκολα. Θα ήθελα να τους πως “αντίο” στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου.

Ένα μοναδικό κεφάλαιο της ζωής μου κλείνει σήμερα. Τίποτα δεν πρόκειται να είναι σαν αυτά που έζησα εδώ. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και να προσθέσω μερικούς ακόμη τίτλους στο παλμαρέ μου. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Λέω εις το επανιδείν διότι, αργά ή γρήγορα, θα επιστρέψω», είπε ο Ράμος.

Πέρεθ σε Ράμος: «Σ’ ευχαριστώ για όσα έκανες, είσαι θρύλος της Ρεάλ»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, τόνισε πως είναι μια δύσκολη και συναισθηματική ημέρα τόσο για τους οπαδούς της Ρεάλ όσο και για τον ίδιο. Ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» ανέφερε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη μέρα του Ράμος στους Μαδριλένους. Παράλληλα, δήλωσε περήφανος για τα όσα πέτυχε ο Ισπανός στόπερ, ενώ ανέφερε πως όπου και να βρεθεί, για εκείνον θα είναι πάντα ο άνθρωπος του «La Decima».

«Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έκανες στην Ρεάλ. Είναι μια δύσκολη μέρα. Μια συναισθηματική μέρα για όλους. Για τους οπαδούς της Ρεάλ αλλά ακόμα και για μένα. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την 8η Σεπτεμβρίου. Την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα. Ήταν ένα παιδί 18 ετών και είχε μια τεράστια θέληση να κατακτήσει τον κόσμο. Είμαι περήφανος για όσα έχεις πετύχει. Είσαι ένας θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Κέρδισες τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μέσα στο γήπεδο. Όσοι βρίσκονται εδώ θα σε θυμούνται για πάντα. Σ’ ευχαριστώ για όσα έδωσες στην ομάδα, που έπαιζες για τη φανέλα ως το τέλος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ράμος

Οπουδήποτε στον κόσμο θα είσαι για μένα ο άνθρωπος του “La Decima”. Θέλω επίσης να πω δυο λόγια στοργής κι ευγνωμοσύνης στην οικογένεια σου. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχει κανείς τα όσα πέτυχες στη Ρεάλ. Συνολικά 22 τίτλοι που σε κάνουν, μαζί με τον Μαρσέλο, τον δεύτερο παίκτη με τους περισσότερους στην ιστορία του συλλόγου πίσω από τον Χέντο. Πέρα από τους αριθμούς, θα είσαι για πάντα ένας από τους αρχηγούς μας και από τους πιο αγαπητούς παίκτες στην ιστορία. Σ’ ευχαριστούμε που μεγάλωσες τον θρύλο της ομάδας.

Αυτή η μέρα είναι δύσκολη, γιατί σε όλο αυτό το διάστημα, εσύ αποτέλεσες ένα πολύ σημαντικό άτομο για μένα. Οπότε, θέλω να σου ευχηθώ να είσαι χαρούμενος με τους ανθρώπους σου και να ξέρεις πως εδώ θα είναι για πάντα το σπίτι σου. Ένας θρύλος σαν εσένα θα είναι για πάντα πρεσβευτής της Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε ο Πέρεθ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ