ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Επικό τρολάρισμα Τσερτσέσοφ σε Ρονάλντο! (vid)

Ατάραχος και κόντρα στο... ρεύμα των ημερών, ο Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ όχι μόνο δεν σνόμπαρε τα αναψυκτικά-χορηγούς, αλλά τα απόλαυσε σε συνέντευξη Τύπου!

Επικό τρολάρισμα Τσερτσέσοφ σε Ρονάλντο! (vid)

Είχε γίνει η μόδα των ημερών, όμως ο Τσερτσέσοφ δεν την ακολούθησε. Η μάλλον δεν το έκανε με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να «σνόμπαραν» χορηγό-αναψυκτικό του Euro, όχι όμως και ο τεχνικός της Ρωσίας.

Άταραχος ο Τσερτσέσοφ, έπινε ήρεμα το αναψυκτικό του!

Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε κρύψει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αναψυκτικό που είναι χορηγό, προτρέποντας τους πάντες να «πιούν νερό». Τη σκυτάλη ανέλαβε ο Πογκμπά, ο οποίος λόγω θρησκείας απομάκρυνε χορηγό-μπύρες με τη σειρά του. Και το «κακό» τρίτωσε με τον Λοκατέλι, ο οποίος και αυτός απομάκρυνε μπουκάλια της ίδιας εταιρίας αναψυκτικών.

Βλέποντας τους πάντες να ακολουθούν αυτή τη μόδα και να κρύβουν μπουκάλια αναψυκτικών, ο Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ θέλησε να τους τρολάρει με τον καλύτερο τρόπο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου, ο Ρώσος προπονητής θέλησε να ακολουθήσει και αυτός το παράδειγμα των αθλητών. Ενώ αρχικά φάνηκε να απομακρύνει τα μπουκάλια, έκανε τρομερή… ντρίπλα και με τρομερή μαεστρία άνοιξε το μπουκάλι! Στην συνέχεια, δεν ντράπηκε να πιει με την… ησυχία του μερικές γουλιές από το αναψυκτικό. Με ένα πλατύ χαμόγελο, γνωρίζοντας καλά τι έκανε, ο Τσερτσέσοφ ξεκίνησε κανονικά την διαδικασία συνέντευξης.

Ο Γκιόργκι Τζικία που αντιλήφθηκε αμέσως τι έκανε ο προπονητής του, δεν δίστασε να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες. Χωρίς καν να αλλάξει έκφραση, ο Τσερτσέσοφ άρπαξε εκ νέου τα αναψυκτικά και συνέχισε να πίνει με την ησυχία του! Μάλλον ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν είναι τόσο μανιακός της… υγιεινής ζωής όσο οι αθλητές που σνόμπαραν τον χορηγό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο έχει δεχθεί εντονότατη κριτική για αυτή του την κίνηση. Κυρίως, διότι παλιότερα ο εν λόγω χορηγός εκπροσωπούταν από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Κίνηση που μάλλον πληρώνει, μετά τη βουτιά-ρεκόρ που έκανε η μετοχή της εταιρίας, λίγες ώρες μετά την κίνηση του Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ