ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Θέλει να «θωρακιστεί» με Μπεν Γουάιτ η Άρσεναλ

Η Μπράιτον απέρριψε προσφορά της Άρσεναλ ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών για τον Μπεν Γουάιτ, θέλοντας να κερδίσει χρόνο για να κινητοποιηθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Θέλει να «θωρακιστεί» με Μπεν Γουάιτ η Άρσεναλ

Την περίπτωση του Μπεν Γουάιτ φαίνεται πως εξετάζει στενά η Άρσεναλ. Ο Άγγλος διεθνής αμυντικός ξεχώρισε φέτος με την φανέλα της Μπράιτον και δύσκολα θα μείνει στο Σάσεξ. Γνωστοί για τα αμυντικά του προβλήματα, οι «κανονιέρηδες» βλέπουν στο πρόσωπο του Γουάιτ τον ηγέτη της άμυνας τους.

«Αλμυρή για Γουάιτ η Μπράιτον»

Το πρόβλημα της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια στην άμυνα είναι γνωστό σε όλους. Ειδικά τις 2 περασμένες σεζόν το κακό είχε παραγίνει. Έχοντας δεχτεί 87 γκολ σε 2 αγωνιστικές σεζόν, η άμυνα των Λονδρέζων είναι κάτι παραπάνω από… τρύπια. Η αποχώρηση του Νταβίντ Λουίζ ανοίγει θέσεις και χρήματα στο μπάτζετ των μισθών και ο Αρτέτα ψάχνεται ήδη.

Και ο εκλεκτός για να ηγηθεί της νέας Άρσεναλ που ετοιμάζει ο Ισπανός προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Σε μια πολύ δύσκολη σεζόν για την Μπράιτον, ο Μπεν Γουάιτ ήταν ένας από τους λίγους που ξεχώρισαν. O Άγγλος αμυντικός ήταν μακράν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Σάσεξ, κάτι που διέκρινε και ο εθνικός εκλέκτορας. Η κλήση του στην εθνική του Σάουθγκειτ είναι η πρώτη επιβράβευση για μια ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν.

Ήδη, η Άρσεναλ έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπράιτον, θέλοντας να κάνει δικό της τον νεαρό αμυντικό. Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Αγγλία, οι Λονδρέζοι κατέθεσαν ήδη μια προσφορά 40 εκατομμυρίων λιρών. Ωστόσο αυτή χτύπησε σε τοίχο, καθώς απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Με το ενδιαφέρον για τον Γουάιτ να είναι ιδιαίτερα μεγάλο από τους «δυνατούς» της Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον δεν βιάζεται να πουλήσει. Ακόμα, όσο η Αγγλία προχωράει στο Euro, δεν υπάρχει λόγος να πουλήσει νωρίς, καθώς η αξία του θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Έτσι, φαίνεται πως η Άρσεναλ θα χρειαστεί να δώσει μάχη για να τον αποκτήσει.

Την περασμένη σεζόν, ο Γουάιτ αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας, η Μπράιτον είχε την καλύτερη άμυνα με 46 γκολ παθητικό. Αριθμός καλύτερος από αυτό των «ευρωπαίων» Λέστερ και Γουέστ Χαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ