ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Η Σίτι ορέγεται την αρπαγή του Ζοάο Φέλιξ!

Ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης τοποθετείται στην περίφημη λίστα του επιθετικού παγκόσμιας κλάσης που αναζητά διακαώς η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Σίτι ορέγεται την αρπαγή του Ζοάο Φέλιξ!

Μάντσεστερ Σίτι και Πεπ Γκουαρντιόλα έχουν εδώ και αρκετό καιρό εντοπίσει το πρόβλημα στο ρόστερ τους. Η έλλειψη λύσεων στη γραμμή κρούσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο τη φετινή χρονιά, με τους «Πολίτες» να πληρώνουν αυτή την ανεπάρκειά τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής του συλλόγου, Πεπ Γκουαρντιόλα πίστευε εδώ και μήνες πως μπορούσε να βγάλει εις πέρας την αποστολή χωρίς να έχει τον καθαρόαιμο επιθετικό.

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος παρουσιάζεται ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Η Μάντσεστερ Σίτι βάζει μπροστά και ρίχνει τα δίχτυα της στους καλύτερους του είδους. Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν βρίσκονται στο… ρετιρέ της λίστας του Γκουαρντιόλα. Και οι δύο περιπτώσεις ωστόσο εμφανίζονται να είναι αρκετά δύσκολες. Ντόρτμουντ και Τότεναμ θα επιδιώξουν να πουλήσουν όσο πιο ακριβά γίνεται τα αστέρια τους.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Σημερινό δημοσίευμα του Eurosport αναφέρει οι πρωταθλητές Αγγλίας βάζουν ακόμη ένα μεγάλο όνομα στο στόχαστρο τους. Ο λόγος για το αστέρι της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος ολοκλήρωσε τη δεύτερη χρονιά του στο Wanda Metropolitano κινούμενος ξανά σε ρηχά νερά. Μη ξεχνάμε πως οι προσδοκίες της Ατλέτικο για τον παίκτη είναι τεράστιες μιας και η απόκτηση του κόστισε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι… βλέπει τράμπα Μπερνάρντο – Φέλιξ

Στο Έτιχαντ πιστεύουν πως έχουν τον τρόπο να πείσουν τους «Ροχιμπλάνκος» να παραδεχθούν την ήττα τους με το πρότζεκτ Ζοάο Φέλιξ. Οι «Πολίτες» κατά το δημοσίευμα προσφέρουν ένα ικανό ποσό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη. Παράλληλα στην πρόταση των Βρετανών βρίσκεται και ο «φευγάτος» Μπερνάρντο Σίλβα. Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός είδε φέτος να χάνει τη θέση του στο βασικό σχήμα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι το ιδανικό μέρος για εκείνον μιας και θα έλυνε πολλά προβλήματα στη δημιουργία της ομάδας του Σιμεόνε. Έτσι μην αποκλείει κανείς το ενδεχόμενο οι δύο Πορτογάλοι να ανταλλάξουν φανέλες!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ