ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Η Σκωτία των… Braveheart έφυγε «ατσαλάκωτη» απ’ το Γουέμπλεϊ! (vid)

Η Σκωτία έπαιξε με πάθος και ψυχή, «έσβησε» τα ατού των προβληματικών Άγγλων και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο «Γουέμπλεϊ» (0-0).

Η Σκωτία των… Braveheart έφυγε «ατσαλάκωτη» απ’ το Γουέμπλεϊ! (vid)

Το παιχνίδι της Αγγλίας με την Σκωτία στο «Γουέμπλεϊ» πριν από τη σέντρα είχε ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους. Ωστόσο, οι… Braveheart των Σκωτσέζων έσπευσαν να πάνε κόντρα σε όλους! Με μια ψυχωμένη εμφάνιση κράτησαν τα «τρία λιοντάρια» στο 0-0 κι έφυγαν από το Λονδίνο με τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό Euro. «Άσφαιρος» για ένα ακόμη ματς ο Κέιν, προβλημάτισε η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Όλα για όλα τα παίζουν οι Σκωτσέζοι κόντρα στους Κροάτες στη Γλασκώβη την τελευταία αγωνιστική (22/6, 22:00). Παίζουν για την πρωτιά κόντρα στην Τσεχία οι Άγγλοι (22/6, 22:00).

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ισάξια «μάχη» στη βροχή στο πρώτο μέρος

Η Σκωτία ήταν αυτή που απείλησε για πρώτη φορά στο 4′. Ο Ο’ Ντόνελ γύρισε στον Άνταμς, αλλά ο Στόουνς έβαλε την κόντρα στο επικίνδυνο πλασέ του. Οκτώ λεπτά αργότερα, η Αγγλία έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ. Από κόρνερ του Μάουντ, ο Στόουνς σηκώθηκε μόνος του, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι του Μάρσαλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό τα «τρία λιοντάρια» είχαν μια ακόμη καλή στιγμή. Ο Στέρλινγκ έκλεψε από τον ΜακΤόμινεϊ και γύρισε στον Μάουντ, που πλάσαρε άουτ.

Έπειτα από το γρήγορο ξεκίνημα, οι φάσεις έλειψαν για αρκετή ώρα. Ρυθμός υπήρχε στο παιχνίδι, χωρίς όμως κάποια ομάδα να δημιουργεί απειλητικές καταστάσεις για την εστία της άλλης. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 30′ για την επόμενη καλή στιγμή, που ήταν για τη Σκωτία. Ο Τίρνι σέντραρε από τα αριστερά και ο Ο’Ντόνελ σούταρε στην κίνηση, με τον Πίκφορντ να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ η κεφαλιά του Άνταμς πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αγγλία Σκωτία

Έπεσε ο ρυθμός, άντεξε η Σκωτία

Οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησαν στο 48′. Ο Μάουντ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά ο Μάρσαλ έδιωξε σε κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα το σουτ του Τζέιμς από το ύψος της περιοχής, πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 63′ ήταν σειρά της Σκωτίας να «αγγίξει» το γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ ο Ντάικς έκανε το γυριστό σουτ, με τον Τζέιμς να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους Σκωτσέζους να είναι αυτή που απείλησαν ξανά στο 78′. Ο Ρόμπερτσον έκανε τη σέντρα και ο Άνταμς σούταρε στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στην αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0, το οποίο… βόλεψε τη Σκωτία. Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό Euro και θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στους Κροάτες στη Γλασκώβη την τελευταία αγωνιστική (22/6, 22:00). Παίζουν για την πρωτιά κόντρα στην Τσεχία οι Άγγλοι, που έφτασαν τους 4 βαθμούς. (22/6, 22:00).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τζέιμς, Στόουνς, Μινγκς, Σο, Φίλιπς, Ράις, Μάουντ, Φόντεν (63′ Γκρίλις), Στέρλινγκ, Κέιν (74′ Ράσφορντ).

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Μάρσαλ, Ο’ Ντόνελ, Χάνλεϊ, Τίρνι, Ρόμπερτσον, ΜακΓκρέκορ, Γκίλμουρ (76′ Άρμστρονγκ), ΜακΤόμινεϊ, ΜακΓκιν, Άνταμς (86′ Νίσμπετ), Ντάικς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ