Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπουφόν: «Θέλω σαν τρελός να πάω Μουντιάλ»!
Ιταλία

Μπουφόν: «Θέλω σαν τρελός να πάω Μουντιάλ»!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θέλει κοντά στα 45 του να γράψει ιστορία με την Εθνική Ιταλίας αγωνιζόμενος στο Μουντιάλ του Κατάρ!

18.06.2021 | 14:54

Η Πάρμα είναι η νέα ομάδα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος στα 43 του χρόνια θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε. Ο Ιταλός τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από το «Ενίο Ταρντίνι» το 1995, σε ηλικία μόλις 17 ετών. Έμεινε εκεί ως το 2001, όταν και μετακόμισε στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν δείχνει διάθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Είναι ένας βετεράνος των γκολπόστ έχοντας διάθεση να κάνει πρωταθλητισμό ακόμα και στα 43 του χρόνια. Βέβαια, το επίπεδο της Πάρμα δεν συγκρίνεται με αυτό της Γιουβέντους. Μην ξεχνάμε ότι η νέα του ομάδα θα παίζει του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Πέραν τούτων, ο Μπουφόν θέλει να κάνει κάτι τρελό. Όχι μόνο να μην σταματήσει ούτε του χρόνου, αλλά να επιστρέψει και στην Εθνική Ιταλίας! Και συγκεκριμένα, δήλωσε πως στοχεύει να παίξει στο Μουντιάλ του Κατάρ, όταν ο ίδιος θα είναι 45 ετών.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Όνειρο τρελό για Μπουφόν

«Θέλω να παίξω για δύο ακόμη χρόνια και να είμαι στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ του Κατάρ. Τρελό όνειρο, αλλά όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά», τόνισε ο θρυλικός Ιταλός. Η Πάρμα υποβιβάστηκε από τη Serie A κι έτσι ο Μπουφόν θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Δεν θα είναι πάντως η πρώτη συμμετοχή του στη Serie B, όπου έπαιξε και τη σεζόν 2006-07 με τη Γιουβέντους, όταν η τελευταία υποβιβάστηκε λόγω του σκανδάλου δωροδοκίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version