Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Φιόλα τα…έσπασε όλα στους πανηγυρισμούς! (vid)
EURO 2020

Ο Φιόλα τα…έσπασε όλα στους πανηγυρισμούς! (vid)

Η Ουγγαρία σκόραρε και ο Φιόλα τα έσπασε... όλα πάνω στους πανηγυρισμούς του!

19.06.2021 | 17:37

Το σοκ που υπέστησαν οι Γάλλοι στο γκολ του Φιόλα ήταν τεράστιο, με την Ουγγαρία να ανοίγει το σκορ. Όμως μια κυρία που δούλευε κοντά στις γραμμές του γηπέδου, πέρασε ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Το να σκοράρεις μέσα στην χώρα σου κόντρα στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια, είναι ιδιαίτερα σπουδαίο επίτευγμα. Όταν η χώρα με την οποία σκοράρεις είναι η Ολλανδία, ακόμα σπουδαιότερο. Για αυτό ο Ατίλα Φιόλα ξέσπασε μετά το γκολ που πέτυχε στη Βουδαπέστη!

Τρέχοντας προς τα πλάγια του γηπέδου, ο Φιόλα πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και έφτασε μπροστά από ένα τραπεζάκι των ανθρώπων που εργάζονται στο γήπεδο. Εκεί, χτυπώντας…ό,τι βρήκε μπροστά του, πέταξε τα πράγματα που υπήρχαν πάνω! Όλα τα λεφτά ήταν όμως η αντίδραση της κυρίας που βρισκόταν πίσω από το τραπέζι. Προφανώς… δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση και εμφανώς… αιφνιδιασμένη (ίσως και λίγο φοβισμένη) έδειξε να πανηγυρίζει το τέρμα με τον Ούγγρο!

Δείτε την επική αντίδραση στο γκολ του Φιόλα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version