ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ούτε ο «Μικρός Πρίγκιπας» δεν έφτανε για τη Γαλλία! (vid)

Η Γαλλία βρήκε στον «Μικρό Πρίγκιπα» της, Αντουάν Γκριεζμάν, τη λύση κόντρα στην Ουγγαρία, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στη Βουδαπέστη (1-1).

Ούτε ο «Μικρός Πρίγκιπας» δεν έφτανε για τη Γαλλία! (vid)

Η Γαλλία μπήκε στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία ως το μεγάλο φαβορί. Ωστόσο, οι Μαγυάροι αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να «πεθάνουν». Με μια παλικαρίσια εμφάνιση πήραν το βαθμό της ισοπαλίας από τους «τρικολόρ» στη Βουδαπέστη (1-1), δείχνοντας ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους στον όμιλο του… θανάτου. Έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς οι Γάλλοι, που σε εννιά παιχνίδια σε ουγγρικό έδαφος μετρούν μόνο μια νίκη (6 ήττες, 2 ισοπαλίες). Πρώτος βαθμός για την ομάδα του Μάρκο Ρόσι που διατηρεί ελπίδες ακόμα και για πρόκριση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Φιόλα «πάγωσε» τη Γαλλία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του και χρειάστηκε να φτάσουμε ως το 14′ για την πρώτη καλή στιγμή. Ο Μπενζεμά βρήκε χώρο κι έκανε το συρτό σουτ, με τον Γκουλάκσι να διώχνει. Στη συνέχεια της φάσης ο Γκριεζμάν προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Τρία λεπτά αργότερα, οι «τρικολόρ» απείλησαν ξανά. Ο Ντιν έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Μπαπέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν συνέχισε να πιέζει και στο 31′ έφτασε μια «ανάσα» από το γκολ. Γκριεζμάν, Μπαπέ και Μπενζεμά συνδυάστηκαν άψογα, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Κι εκεί που οι Γάλλοι ενέτειναν την πίεση της, η Ουγγαρία «χτύπησε» στις καθυστερήσεις. Οι Μαγυάροι έφυγαν ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Φιόλα έπαιξε το ένα-δύο με τον Ρόλαντ Σάλαϊ, πέρασε σαν… σταματημένους τους Βαράν και Παβάρ και πλάσαρε τον Γιορίς για το 1-0!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ουγγαρία Γαλλία

«Έσωσε» τους κακούς Γάλλους ο Γκριεζμάν

Η εικόνα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τη Γαλλία να έχει την κατοχή και να απειλεί. Στο 49′ ο Γκουλάκσι έδιωξε τη σέντρα σουτ του Πογκμπά, κρατώντας το μηδέν. Δέκα λεπτά αργότερα, οι Γάλλοι πλησίασαν στην ισοφάριση. Ο Ντεμπελέ ταλαιπώρησε τους αμυντικούς και σούταρε, αλλά σημάδεψε το δοκάρι.  Τελικά, οι Γάλλοι βρήκαν το γκολ που τόσο έψαχναν στο 66′. Από βολέ του Γιορίς, ο Μπαπέ πρόλαβε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε στην Γκριεζμάν, που πλάσαρε για το 1-1!

Ο ρυθμός έπεσε λίγο μετά το γκολ, με την Ουγγαρία να προσπαθεί να βγει από το «καβούκι» της. Στο 81′, όμως λίγο έλειψε να έρθει η ανατροπή από μεριάς Γαλλίας. Ο Ζιρού έβγαλε ωραία τον Μπαπέ απέναντι από τον Γκουλάκσι, αλλά εκείνος έδιωξε το δυνατό σουτ του. Στις καθυστερήσεις, η Γαλλία είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Βαράν κατέληξε άουτ. Γκριεζμάν

Το 1-1 έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, με τους «τρικολόρ» να συνεχίζουν την τραγική τους παράδοση στη Βουδαπέστη (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες). Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έφτασε τους 4 βαθμούς και περιμένει το παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Γερμανία για να δει τη θέση της στον όμιλο, η οποία θα ξεκαθαρίσει και μετά το ματς της με τους Ίβηρες (23/6, 22:00. Από την άλλη η Ουγγαρία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο Euro κι έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να κερδίσει τη Γερμανία στο Μόναχο (23/6, 22:00)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάκσι, Μπότκα, Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ, Νάγκι, Νέγκο, Κλάινχαϊσλερ (84′ Λόβρεντσιτς), Σάφερ (76′ Κσέρι), Φιόλα, Ρ. Σάλαϊ, Αντ. Σάλαϊ (26′ Νίκολιτς).

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ντιν, Καντέ, Πογκμπά (76′ Τολισό), Ραμπιό (57′ Ντεμπελέ [87′ α.α Λεμάρ]), Γκριεζμάν, Μπαπέ, Μπενζεμά (76′ Ζιρού).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ