ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Πολωνική γκέλα για Ισπανία που μπλέκει! (vid)

Με τον Μοράτα να βάζει γκολ, αλλά να χάνει τα άχαστα, η Ισπανία γνώρισε άλλη μια γκέλα στο Euro, αυτή τη φορά από την Πολωνία του Λεβαντόφσκι!

Πολωνική γκέλα για Ισπανία που μπλέκει! (vid)

Οι Ισπανοί μετά από δυο αγωνιστικές στο Euro 2020 έχουν αποτύχει να πάρουν νίκη. Μετά το 0-0 με τη Σουηδία, ήρθε άλλη μια ισοπαλία, αυτή τη φορά από την Πολωνία του Πάουλο Σόουζα. Η «φούρια ρόχα» είχαν σκόρερ αλλά και μοιραίο τον Αλβάρο Μοράτα που έχασε τρεις ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Συν τον Λαπόρτ που έκανε κακό βράδυ. Έτσι, η Ισπανία θέλει νίκη οπωσδήποτε με τη Σλοβακία την τελευταία αγωνιστική για να μην αποκλειστεί!

Η Πολωνία μπήκε με… τσαμπουκά στο παιχνίδι και αυτή έκανε την πρώτη καλή φάση. Με σουτ του Κλιχ στο έβδομο λεπτό και την μπάλα να περνάει χιλιοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σιμόν. Η Ισπανία απάντησε στο 10′ με σουτ του Όλμο, αλλά ο Σέζνι μπλόκαρε.

To επόμενο τέταρτο ήταν ένας ισπανικός μονόλογος με συντριπτικά ποσοστά κατοχής. Με τον Αλβάρο Μοράτα να βρίσκει (επιτέλους) δίχτυα κάνοντας το 1-0 έπειτα από ασίστ του Ζεράρ Μορένο. Ο φορ της Βιγιαρεάλ δείχνει ικανός να ανεβάσει επίπεδο τους Ισπανούς. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα κόντεψε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Πολωνία είχε τη στιγμή της περίπου ένα δεκάλεπτο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Με έναν γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, τον Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον Λεβαντόφσκι να του δίνει την πάσα. Αν και από τα δυο μέτρα, ήταν δύσκολη η προσπάθεια του επιθετικού του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος μάλιστα είχε και δοκάρι στο 42′ και στην εξέλιξη της φάσης ο «Λέβα» δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα! Στο 45′ ο Μορένο απώλεσε κι αυτός μοναδική ευκαιρία, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση μετά από πάσα του Ζόρντι Άλμπα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ισπανία

Ισοφάρισε ο «Λέβα», έχασε πέναλτι η Ισπανία

Η Πολωνία κρατούσε το καλό για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Λεβαντόφσκι έδειξε ποιος είναι και σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Με κεφαλιά νίκησε κατά κράτος τον Λαπόρτ και ισοφάρισε το ματς. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Μορένο κέρδισε πέναλτι, αλλά απέτυχε να το μετατρέψει σε γκολ. Έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης και με τον Σέζνι εξουδετερωμένο, ο Μοράτα εξ επαφής έχασε ασύλληπτη ευκαιρία!

Η Ισπανία στο τελευταίο τέταρτο ανέβασε πολλές στροφές πιέζοντας τους Πολωνούς. Ο Μοράτα δεν μπόρεσε να γυρίσει ωραία για να σκοράρει από τη μικρή περιοχή στο 79′, ενώ ένα σουτ του Πέδρι κατέληξε στην αγκαλιά του Σέζνι. Ο Μοράτα έχασε άλλη μια… τρομακτική ευκαιρία. Με τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Σέζνι με αυτοθυσία να κάνει μια τεράστια επέμβαση! Οι Πολωνοί έφυγαν αλώβητοι από τη Σεβίλλη κάπως έτσι και ελπίζουν ακόμα και για πρόκριση την τελευταία αγωνιστική με τη Σουηδία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ