ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ατσαλάκωτη στους «16» η ΟΜΑΔΑ Ιταλία (vid)

Ιταλία με σπασμένα φρένα! Η «Σκουάντρα Ατζούρα» επικράτησε και της Ουαλίας (1-0), έκανε το 3 στα 3 στον όμιλο και πέταξε στους 16 του EURO.

Ατσαλάκωτη στους «16» η ΟΜΑΔΑ Ιταλία (vid)

Και με τα δεύτερα η Ιταλία δεν σταματάει πουθενά. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» επικράτησε και στο τρίτο της παιχνίδι στον όμιλο. Νέο της θύμα αυτή τη φορά η Ουαλία, με την παρέα του Μπέιλ να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Το τέρμα του αγώνα πέτυχε ο άσσος της Αταλάντα, Ματέο Πεσίνα. Η Ιταλία με την νίκη αυτή πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού κάνοντας το 3 στα 3 στον όμιλό της. Ουαλία και Ελβετία την ακολούθησαν!

To ματς

Έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της η Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι υποδέχθηκε στο Ολίμπικο της Ρώμης την Ουαλία του Γκάρεθ Μπέιλ. Μια αναμέτρηση η οποία πριν τη σέντρα έφερνε και τις δύο ομάδες πολύ κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του φετινού EURO. Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα έτοιμοι να κάνουν το τρία στα τρία στον όμιλο.

Κιέζα, Μπελότι και Μπερναντέσκι πίεσαν από την αρχή την άμυνα της Ουαλίας κερδίζοντας αρκετές μπάλες. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» με κατοχή της μπάλας και παιχνίδι πρωτοβουλίας πάτησε αρκετές φορές την αντίπαλη περιοχή. Οι Ουαλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους παρέμειναν πίσω από την μπάλα. Η Ιταλία πίεσε για να ολοκληρώσει προηγούμενη στο σκορ στο ημίχρονο και εν τέλει τα κατάφερε. Δράστης για τους Ιταλούς ο Ματέο Πεσίνα. Ο άσσος της Αταλάντα βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0. Αυτό έμελλε να ήταν και το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά. Ιταλία Ουαλία

Η Ιταλία δε χαρίστηκε ούτε στους Ουαλούς

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που και πάλι πίεσαν για να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα. Στο 55′ μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Ουαλία καθώς η ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστής. Ο Αμπαντού πήγε άτσαλα πάνω στον Μπερναρντέσκι βρίσκοντας τον με τις τάπες στον αστράγαλο. Ο διαιτητής ο οποίος είχε καλή εικόνα της φάσης απέβαλε τον Ουαλό με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έχοντας το προβάδισμα και την αριθμητική υπεροχή στον αγώνα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι απολύτως στα μέτρα της. Αργότερα, Μπερναρντέσκι και Μπελότι είχαν τις ευκαιρίες τους να διευρύνουν το σκορ. Όμως μία το δοκάρι, μια ο Γουόρντ και το σκορ διατηρήθηκε στο 1-0. Στο 75′ ο Γκάρεθ Μπέιλ σπατάλησε χρυσή ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στη διεκδίκηση της νίκης. Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε σε θέση βολής όμως το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό. Στο τελευταίο 15λεπτο ο ρυθμός

1ος Όμιλος

Ιταλία 9

Ουαλία 4

Ελβετία 4

Τουρκία 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ