ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

H ντροπιαστική δικαιολογία του Γκριζμάν μετά την ισοπαλία

Μετά την ισοπαλία της Γαλλίας με την Ουγγαρία , ο επιθετικός των «τρικολόρ», Αντουάν Γκριζμάν, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

H ντροπιαστική δικαιολογία του Γκριζμάν μετά την ισοπαλία

Ο Αντουάν Γκριζμάν πέτυχε το μοναδικό γκολ της εθνικής Γαλλίας στην ισοπαλία με 1-0 κόντρα στην Ουγγαρία. Ωστόσο, το τέρμα που πέτυχε δεν ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στου Γάλλους. Την τελευταία αγωνιστική, οι «τρικολόρ» αγωνίζονται με τους Πορτογάλους και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλος τα πάντα είναι πιθανά.

Κόντρα στους Ούγγρους, η Γαλλία αναγκάστηκε να αναλάβει την κατοχή της μπάλας. Έτσι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε κόντρα στη Γερμανία δε μπορούσε να βρει χώρους κόντρα σε μία καλά οργανωμένη άμυνα.

Η Ουγγαρία προηγήθηκε στο σκορ και χρειάστηκε μία αδράνεια στην άμυνα τους για να ισοφαρίσει ο Γκριζμάν σε 1-1. Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα προέβη σε μία ντροπιαστική δικαιολογία στην προσπάθειά του να εξηγήσει το τελικό αποτέλεσμα.

«Λόγω της παρουσίας κοινού, το παιχνίδι αποδείχθηκε δύσκολο. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε εξέδρες μη πλήρη παρουσία φιλάθλων. Το γήπεδο ήταν ξηρό, ήταν ζεστό. Αλλά ξέραμε πριν από τον αγώνα ότι αυτό θα συμβεί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν είχαμε σχεδόν καθόλου ελεύθερες ζώνες και δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό πληρώσαμε. Στο EURO παίζουν ισχυρές ομάδες με καλούς παίκτες και ακόμη και εναντίον της Ουγγαρίας είναι δύσκολο. Ενάντια στην Πορτογαλία, πρέπει να παίξουμε καλά. Αλλά είμαι πεπεισμένος για τις ικανότητές μας και ξέρω ότι θα φτάσουμε στα πλέι οφ».

Ας σημειωθεί ότι κανείς άλλος παίκτης δεν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση από τον Γκριζμάν από το Μουντιάλ του 2014. Ο «Γκριζού» είναι πρώτος με 11 και ακολουθεί ο Κριστιάνο με 10.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Γκριζμάν έφτασε τα 7 γκολ στο EURO

Σε αγαπημένη του διοργάνωση αρχίζει να μετατρέπεται το Euro, για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός έχει αναπτύξει μια… ιδιαίτερη σχέση με τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σχέση η οποία ξεκίνησε το 2016 και την διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Γαλλία. Τότε, ο επιθετικός των «τρικολόρ» έκανε τα πάντα για την ομάδα του, όντας το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Κλείνοντας την διοργάνωση στον τελικό με συνολικά 6 γκολ (!), ο «Γκριζού» είχε κάνει τρομερό ξεκίνημα.

Στη φετινή διοργάνωση, ο σταρ της Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ουγγαρία. Έτσι, έφτασε γρήγορα-γρήγορα τα 7 γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης. Αφήνοντας πίσω τους Φαν Νίστελροϊ, Κλάιφερτ, Ρούνεϊ, Ανρί, Ιμπραϊμοβιτς και Νούνο Γκόμες των 6 τερμάτων, ανέβηκε στην τρίτη θέση των αρχικσόρερ της διοργάνωσης. Εκεί, βρίσκεται ο θρύλος της εθνικής Αγγλίας, Άλαν Σίρερ, ο οποίος χρειάστηκε 2 διοργανώσεις για να φτάσει τα 7 γκολ σε Euro.

Ας σημειωθεί ότι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 12 γκολ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ