ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: «Μακάρι ο Μέσι να ανανεώσει σύντομα»

Ο Τζουάν Λαπόρτα σε συνέντευξη του τόνισε πως θέλει ο Λιονέλ Μέσι να ανανεώσει το συντομότερο δυνατόν, ενώ προανήγγειλε 3 ή 4 μεταγραφές ακόμη.

Λαπόρτα: «Μακάρι ο Μέσι να ανανεώσει σύντομα»

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι είναι αυτό που «καίει» την Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο του Αργεντινού σταρ λήγει στο τέλος του μήνα κι από εκεί κι έπειτα ο ίδιος μένει ελεύθερος. Κάτι που, είναι προφανές, δεν επιθυμούν οι «μπλαουγκράνα». Άλλωστε, πρόκειται για τον ηγέτη τους, τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου. Τον πρώτο σκόρερ, αλλά και τον πρώτο σε συμμετοχές με τη φανέλα των Καταλανών. Κάποιους μήνες πριν η παραμονή του δεν θεωρούταν και… σίγουρη. Κάθε άλλο μάλιστα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ωστόσο, από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της Μπαρτσελόνα ο Τζουάν Λαπόρτα, τα πράγματα πήραν μια καλύτερη τροπή. Εξάλλου, είναι γνωστή η καλή σχέση του με τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Ο ισχυρός άνδρας των «μπαλουγκράνα» μίλησε στην «Vanguardia» για την ανανέωση του Μέσι και τόνισε πως δεν προβληματίζεται αρκετά, αν και θα ήθελε να γίνει σύντομα. Πάντως, όπως ανέφερε, έχει ως… σύμμαχο και τον Σέρχιο Αγκουέρο, που προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του.

Με τον Μέσι μιλάω συνέχεια στο τηλέφωνο. Ξέρει ότι είμαι ενθουσιασμένος μαζί του και πως του είμαι ευγνώμων. Θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν ο Λίο συμφωνούσε στην πρόταση ανανέωσης το συντομότερο δυνατό, αυτό θα μας βοηθούσε πολύ με πολλούς τρόπους. Ελπίζουμε να υπογράψει για δύο χρόνια τουλάχιστον. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο Αγουέρο, ο οποίος βοηθάει πολύ. Μιλάει μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου του, ανέφερε ο Λαπόρτα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μέσι

Πέραν του Μέσι, προανήγγειλε και μεταγραφές ο Λαπόρτα

Βέβαια, ο Λαπόρτα δεν αναφέρθηκε μόνο στην ανανέωση του Λιονέλ Μέσι. Εξάλλου, και η μεταγραφική ενίσχυση είναι αυτή που νοιάζει αρκετά τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος τόνισε πως θα γίνουν ακόμα τρεις με τέσσερις μεταγραφές και πως θα δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα για να διεκδικήσει τίτλους. Πέραν τούτου, έκανε λόγο για μια τραγική κατάσταση στην ομάδα, χειρότερη κι απ’ ό,τι ο ίδιος περίμενε, ενώ δεν απέκλεισε ακόμα και νομικές παρεμβάσεις κατά ανθρώπων που ήλεγχαν τον σύλλογο, «φωτογραφίζοντας» τον πρώην πρόεδρο, Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Θα φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήδη το βλέπουμε με τις προσθήκες του Έρικ Γκαρσία, του Αγκουέρο και του Έμερσον, αλλά και άλλων παικτών που θα έρθουν. Την περασμένη εβδομάδα μας ξέφυγε ένας. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να έχουν οποιονδήποτε παίκτη θέλουν. Είναι ένα θέμα που πρέπει να αναλυθεί. Η ομάδα είναι σε χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι περίμενα και πραγματικά περίμενα να είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν συμβόλαια που μας περιορίζουν. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να εξηγήσουμε και δεν αποκλείω να παρθούν νομικά μέτρα. Τα πάντα θα εξηγηθούν, γιατί αλλιώς θα ήμασταν συνένοχοι. Οι ίδιοι άνθρωποι εμφανίζονται συνεχώς στα συμβόλαια», ανέφερε ο Λαπόρτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ