ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Λεβ: «Αυτοί που ξεκινούν πολύ δυνατά, σπάνια κερδίζουν»

Πως η υπομονή είναι... αρετή υπενθύμισε ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, στους ενθαρρυμένους οπαδούς των ομάδων που ξεκίνησαν πολύ δυνατά το Euro.

Λεβ: «Αυτοί που ξεκινούν πολύ δυνατά, σπάνια κερδίζουν»

Τον ενθουσιασμό των Ιταλών (;) δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως χρειάζεται να υπάρχει συγκέντρωση, καθώς και πως αυτοί που ξεκινούν με νίκες, σπάνια κερδίζουν τρόπαια.

Μήνυμα προς τους… ενθουσιασμένους από τον Λεβ

Η αναμέτρηση Γερμανίας – Πορτογαλίας ήταν αναμφισβήτητα το κορυφαίο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε μέχρι στιγμής στο Euro. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ταπεινώθηκαν με 4-2 από τους Γερμανούς, οι οποίοι έδειξαν να έχουν παλμό μετά από μια κάκιστη πρεμιέρα. Γεγονός το οποίο ωστόσο δεν επηρέασε τον Γιόακιμ Λεβ.

«Φυσικά και ανέβηκε το ηθικό μας με αυτή τη νίκη. Ωστόσο ποτέ δεν αμφιβάλαμε για τον εαυτό μας» σχολίασε αμέσως μετά την ήττα ο πολύπειρος τεχνικός.« Ξέραμε πως μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι με την Γαλλία. Το επόμενο παιχνίδι μας θα είναι ακόμα δυσκολότερο. Η μαζική άμυνα των Ούγγρων θα είναι δύσκολο να διασπαστεί».

Σχολιάζοντας τις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο, ο Λεβ έδωσε και μια προσωπική άποψη. «Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά οι ομάδες που ξεκινούν πολύ δυνατά από την αρχή, σπάνια κατακτούν τρόπαιο». Δήλωση η οποία κρύβει μια μεγάλη δόση αλήθειας μέσα της, κοιτάζοντας την σύγχρονη ιστορία του τουρνουά. Στα τελευταία 5 τουρνουά, μόνο οι Ισπανία το 2008 είχε ξεκινήσει χωρίς απώλειες την φάση των ομίλων και έφτασε τελικά στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ουσιαστικά ο Λεβ έστειλε μήνυμα υπομονής σε όσους έχουν ξετρελαθεί από Ιταλούς και Ολλανδούς με το ξεκίνημα τους. Οι Ιταλοί παρότι φαίνεται να είναι η ποιοτικότερη ομάδα του τουρνουά βάσει αποτελεσμάτων, παραμένει ιδιαίτερα άπειρη σε σχέση με τους αντιπάλους της τα τελευταία χρόνια.

Όσο για του Γερμανούς, ο Λεβ θεωρεί πως όσο κυλάει ο χρόνος, θα γίνονται και καλύτερο σύνολο. Το τραγικά κακό ξεκίνημα με την Γαλλία ανήκει στο παρελθόν, όπως και το καταστροφικό Μουντιάλ του 2018. Πλέον, με την Ουγγαρία, σε περίπτωση νίκης μπορούν να προκριθούν ως πρώτοι από τον όμιλο. Σε περίπτωση φυσικά που οι Γάλλοι θα έχουν βαθμολογικές απώλειες κόντρα στην Πορτογαλία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ