Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντάμφρις ξεχωρίζει και η Ίντερ… παραμονεύει!
EURO 2020

Ο Ντάμφρις ξεχωρίζει και η Ίντερ… παραμονεύει!

Ένα από τα καυτότερα ονόματα του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ο Ντένζελ Ντάμφρις, ο οποίος εντυπωσιάζει στο Euro με την φανέλα της εθνικής Ολλανδίας!

20.06.2021 | 15:51

Ελάχιστοι μπορούν να διαφωνήσουν πως ο Ντένζελ Ντάμφρις είναι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής στο Euro. Ο Ολλανδός μπακ κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τους «οράνιε» και όπως είναι το αναμενόμενο, πολλά κορυφαία κλαμπ των εξετάζουν. Πρώτη εξ αυτών φαίνεται πως είναι η Ίντερ.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ένα από τα κορυφαία ονόματα του τουρνουά είναι ο Ντένζελ Ντάμφρις. Οι Ολλανδοί έχουν στηρίξει σε κάποιο βαθμό τον σχηματισμός τους γύρω από τον 25χρονο δεξιό μπακ και η επιλογή τους τους ανταμείβει πλουσιοπάροχα. Οι συνεχείς προωθήσεις του στην αντίπαλη περιοχή, τον έχουν κάνει μόνιμη απειλή. Με 2 τέρματα, 1 ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι, ο Ντάμφρις είναι μακράν του δεύτερου το κορυφαίο δεξί μπακ στην διοργάνωση.

Όπως είναι λογικό, αυτές οι καλές εμφανίσεις έχουν φέρει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Αϊντχόφεν φαίνεται πλέον αρκετά μικρή για να τον κρατήσει και μια μεταγραφή φαντάζει αναπόφευκτη. Και με το συμβόλαιο του στον ολλανδικό σύλλογο να λήγει σε 2 σεζόν, η πώληση είναι θέμα χρόνου.

Η Ίντερ ψάχνεται, όμως ο Ντάμφρις σκέφτεται Αγγλία ή Γερμανία

Πρώτη και καλύτερη για την απόκτησή του εμφανίζεται η Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας, κατά πάσα πιθανότητα θα χάσουν φέτος τον Άσραφ Χακίμι. Ο Μαροκινός μπακ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την Τσέλσι και η παραμονή του στο Μιλάνο φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Για αυτό, ήδη οι διοικούντες του συλλόγου εξετάζουν την εναλλακτική τους επιλογή. Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, ο παίκτης έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του. Το ποσό το οποίο αναφέρεται είναι ιδιαίτερα χαμηλό (15 εκατομμύρια ευρώ), κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα έχει την τελική επιλογή.

Αν και η Ίντερ φαίνεται πως τον επιθυμεί διακαώς, ο ίδιος ο παίκτης έχει αντίθετη γνώμη. Πριν λίγους μήνες, ο Ολλανδός είχε δηλώσει πως η Πρέμιερ Λιγκ του αρέσει ιδιαίτερα. Ενώ, σε δηλώσεις του προ ημερών, τόνισε πως Αγγλία και Γερμανία κολλούν περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού του. Δυνατός χορός θα στηθεί λοιπόν μέσα στο καλοκαίρι, για τον ικανότατο δεξιό μπακ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version