ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

H Ολλανδία έριξε «τριάρα» και δεν αστειεύεται! (vid)

Η Ολλανδία πήρε μία εύκολη νίκη κόντρα στη Β. Μακεδονία, επικρατώντας με σκορ 3-0 και θα μπορούσε να είχε πετύχει παραπάνω τέρματα αν ήταν πιο προσεκτική.

H Ολλανδία έριξε «τριάρα» και δεν αστειεύεται! (vid)

Όρεξη για γκολ και θέαμα είχε η Ολλανδία στο τρίτο ματς του τρίτου ομίλου κόντρα στη Β. Μακεδονία. Οι «οράνιε» δεν σήκωσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού το πόδι από το… γκάζι και σημείωσαν τρία τέρματα, επικρατώντας με σκορ 3-0. Έτσι, έκαναν το απόλυτο και έφτασαν τους εννιά βαθμούς και πέρασαν άνετα στον επόμενο γύρο του Euro 2020.

Λίγα πράγματα από την παρέα του Γκόραν Πάντεφ. Ο έμπειρος φορ όταν βγήκε σαν αλλαγή έγινε pasillo από τους συμπαίκτες του, ώστε να τον τιμήσουν για όλα όσα πρόσφερε στην εθνική ομάδα της χώρας τους. Παράλληλα, η γειτονική χώρα σημείωσε δύο τέρματα, αλλά, κανένα δεν μέτρησε μιας και αμφότερα ήταν οφσάιντ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν δεδομένη πριν καν ξεκινήσει το ματς. Ωστόσο, οι Ολλανδοί δεν είχαν σκοπό να το μείνουν στη θεωρία. Πέρασαν στις πράξεις από νωρίς. Έτσι, έκαναν το 1-0 με τον Μέμφις Ντεπάι με τον Μάλεν να του δίνει την πάσα και τον εξτρέμ της Μπαρτσελόνα να ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη.

Οι παίκτες του Φρανκ Ντε Μπουρ έδειχναν ότι πατάνε ολοένα και καλύτερα στα πόδια τους όσο περνούσε η ώρα. Ειδικά οι Ντεπάι, Μάλεν και Βαϊνάλντουμ χάρισαν πολλές και διαφορετικές στιγμές -μικρής- μαγείας. Είτε με ατομικές ενέργειες, είτε με ωραίους συνδυασμούς. Με έναν τέτοιο σημειώθηκε το δεύτερο γκολ των «οράνιε» με τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ να σημειώνει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 51′.

Ωστόσο, τα καλύτερα για τον έμπειρο μέσο και τους Ολλανδούς δεν είχαν έρθει. Επτά λεπτά αργότερα «έκρυψαν» την μπάλα με τον Ντεπάι από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον Βαϊνάλντουμ να παίρνει από κοντά το… ριμπάουντ και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον ίδιο να φτάνει τα τρία γκολ στο τουρνουά και να είναι στην κορυφή της λίστας μαζί με τους Πάτρικ Σικ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πέρα από τα γκολ υπάρχει και μία άλλη πολύ όμορφη στιγμή. Αυτή ανήκει στον Γκόραν Πάντεφ και τους παίκτες της Βόρειας Μακεδονίας. Στο 69′ ο σούπερ σταρ της γειτονικής χώρας βγήκε εκτός αγωνιστικού και οι συμπαίκτες του του έκαναν pasillo με τον ίδιο να δακρύζει, μιας και αυτή ήταν η τελευταία φορά που βρίσκεται εν ενεργεία, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την καριέρα του.

Ως το τέλος δεν σημειώθηκε κάτι άλλο. Οπότε το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την Ολλανδία να κάνει το απόλυτο σε τρία ματς και να τερματίζει πρώτη και καλύτερη στον τρίτο όμιλο του Euro 2020.

Ο όμιλος:

1)Ολλανδία 9

2)Αυστρία 6

3)Ουκρανία 3

4)Β. Μακεδονία 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ