ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η άφιξη του Ντεπάι φέρνει εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε ακόμη μια κίνηση για ενίσχυση της επίθεσης της, όμως πλέον οι επιθετικοί της είναι αρκετοί να γεμίσουν μια... ολόκληρη ενδεκάδα!

Η άφιξη του Ντεπάι φέρνει εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα

Με την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε χωρίς καμία αμφιβολία μια ποιοτικότατη προσθήκη στην επίθεση. Ωστόσο, αυτή η γραμμή του γηπέδου φαίνεται πως χρειάζεται πλέον… αποχωρήσεις. Με 8 παίκτες για 3 ανοικτές θέσεις, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες.

Ψάχνεται για το «ξήλωμα» τουλάχιστον 2 η Μπαρτσελόνα

Ο Ντεπάι είναι η τελευταία προσθήκη των «μπλαουγκράνα» στο ρόστερ τους, συνεχίζοντας την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί η έλευση του Ολλανδού να φέρνει μια σημαντικότατη ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, ωστόσο αυτή είναι η θέση που χρειαζόταν την… μικρότερη βοήθεια. Πλέον, με τον άλλοτε παίκτη της Λυών μέχρι το 2023 στη Βαρκελώνη, οι υποψήφιοι επιθετικοί γίνονται 8! Σχεδόν δική τους ενδεκάδα. Αριθμός απαγορευτικός, καθώς οι θέσεις που είναι ανοικτές είναι πολύ λιγότερες.

Το πιο μεγάλο ζήτημα στην Μπαρτσελόνα είναι φυσικά η ανανέωση -ή όχι- του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της ομάδας, από εκεί που εμφανιζόταν ανένδοτος πέρσι και ήθελε να αποχωρήσει απεγνωσμένα από την Βαρκελώνη, πλέον φαίνεται πως έχει μεταπεισθεί. Μπορεί ακόμα να μην έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Αντίθετα, το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα δεν είναι τόσο σίγουρο. Με τον Γάλλο να μην έχει αποδώσει όσα περίμεναν στην Βαρκελώνη, υπάρχουν φήμες πως σε ενδεχόμενη προσφορά για τον «Γκριζού», η Μπαρτσελόνα μπορεί να χρειαστεί χρόνο. Ακριβώς όπως και με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Με μόλις 12 μήνες να απομένουν στο συμβόλαιο του νεαρού εξτρέμ, αν δεν υπάρξει ανανέωση, η πώληση μοιάζει αναπόφευκτη.

Η άφιξη του Σέρχιο Αγουέρο ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι, διώχνει σίγουρα ακόμα έναν παίκτη από το «Καμπ Νου». Με δύο φορ πλέον διαθέσιμους, ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει. Ο Δανός από πέρσι λογιζόταν ως εκτός πλάνων, όμως δεν ήρθε η κατάλληλη προσφορά.

Τέλος, δύο παίκτες που φαίνονται ασφαλείς για την ώρα είναι οι Φατί και Τρινκάο. Επιστρέφοντας σύντομα από τον τραυματισμό του, ο Φατί αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το μέλλον. Όπως και ο πορτογάλος εξτρέμ. Μπορεί στην πρώτη σεζόν του στα «μπλαουγκράνα» να μην… έβγαλε μάτια, όμως οι ενδείξεις για το μέλλον είναι καλός. Και δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν το πρότζεκτ του ακόμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ