ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η «Marca» ξέρει τι θα κάνει η Ρεάλ για την άμυνά της!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν πολλές και ισχυρές σκέψεις ότι την επόμενη σεζόν, μετά τον Σέρχιο Ράμος, δεν θα βρίσκεται ούτε ο Ραφαέλ Βαράν.

Η «Marca» ξέρει τι θα κάνει η Ρεάλ για την άμυνά της!

Η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες της. Η αρχή έγινε με τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός στόπερ, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, αποχώρησε ως ελεύθερος από την ισπανική ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί και με τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Οι συνομιλίες του Γάλλου στόπερ με τους Ισπανούς δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Marca» αντί να μικραίνει το χάσμα, εκείνο συνεχώς και αυξάνεται μεταξύ των δύο πλευρών. Οπότε όλα πρέπει να θεωρούνται πιθανά. Ειδικά αν φτάσει στα γραφεία του ισπανικού συλλόγου μία πρόταση με πολλά μηδενικά, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Βαράν θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη βρει εκείνους που θα κληθούν να αναπληρώσουν το κενό του. Πάντα σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» οι πρώτες επιλογές του Κάρλο Αντσελότι για την άμυνα είναι τόσο ο Βαγέχο όσο και ο Βίκτορ Κουστ. Δύο δικά της παιδιά που δείχνουν ικανά και έτοιμα να πέσουν στα… βαθιά. Θα καταφέρουν, όμως, δύο τέτοιοι παίκτες να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχει; Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο πλάνο υπάρχουν τόσο ο Μιλιτάο όσο και ο Αλάμπα που μπορούν να καλύψουν όποια κενά εμφανιστούν!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αν φύγει ο Βαράν υπάρχουν και άλλοι που... καραδοκούν! 

Αν φύγει ο Βαράν υπάρχουν και άλλοι που… καραδοκούν για τη Ρεάλ!

Την ώρα που ο Ραφαέλ Βαράν δεν είναι σίγουρο αν θα βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι για την επόμενη αγωνιστική χρονιά η «Marca» αναφέρει πως στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχουν τα ονόματα δύο ακόμα αμυντικών. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκανε πράγματα και θαύματα με το «κίτρινο υποβρύχιο» τη σεζόν που πέρασε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Εξίσου πολύ ψηλά βρίσκεται και το όνομα του Κουντέ της Σεβίλλης. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκρίνουν τον νεαρό στόπερ της ομάδας από την Ανδαλουσία με έναν «μικρό Σέρχιο Ράμος». Ωστόσο, όλα θα κριθούν και θα ξεκαθαριστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ