ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Μουρίνιο για Φερνάντες: «Άφαντος και στα δύο ματς του Euro»

Μόνο αρνητικά σχόλια είχε να κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο όσον αφορά τις εμφανίσεις του Μπρούνο Φερνάντες στο Euro 2020 με τη φανέλα της Πορτογαλίας.

Μουρίνιο για Φερνάντες: «Άφαντος και στα δύο ματς του Euro»

Η σεζόν που πέρασε ήταν αρκετά καλή για τον Μπρούνο Φερνάντες. Και θα μπορούσε να είχε γίνει ακόμη καλύτερη στο φινάλε αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικούσε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ τη Βιγιαρεάλ. Ακόμη και έτσι, όμως, ο Πορτογάλος μέσος είδε τις μετοχές του να αυξάνονται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το ίδιο και οι απαιτήσεις. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2020 ο έμπειρος μέσος δεν έχει καμία σχέση με εκείνον των «κόκκινων διαβόλων». Κάτι που έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος. Ο λόγος για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έψαλε για τα… καλά στον Φερνάντες και τόνισε με τις δηλώσεις του ότι περιμένει πολλά περισσότερα από εκείνον στα επόμενα παιχνίδια του Euro!

«Η Πορτογαλία στην καλή της ημέρα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίζει σε κάθε ματς με 11 παίκτες. Στα δύο της παιχνίδια στο Euro 2020 ο Μπρούνο Φερνάντες δεν ήταν εκεί. Ωστόσο, ελπίζω να εμφανιστεί στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Γαλλία, όπου όλα θα κριθούν εκεί.

Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον. Παρόλα αυτά στα δύο παιχνίδια του Euro ήταν σαν να μην έπαιζε», είπε μεταξύ άλλων στη «Sun» ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπορεί να δείξει την κλάση του και στην Πορτογαλία ο Μπρούνο Φερνάντες; 

Μπορεί να δείξει την κλάση του και στην Πορτογαλία ο Μπρούνο Φερνάντες;

Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσεις. Ειδικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου το επίπεδο είναι στον… Θεό. Παρόλα αυτά ο Μπρούνο Φερνάντες δεν είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει και μάλιστα με το… καλημέρα. Ο πρώην μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πάει από το καλό στο καλύτερο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το πει κάποιος ότι συμβαίνει και με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Στο Euro 2020 για την ώρα o Φερνάντες δεν μετράει κανένα γκολ, καμία ασίστ και καμία ντρίμπλα. Για να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει τον Φερνάντο Σάντος και να δείξει την κλάση του αρχής γενομένης στο ματς με τη Γαλλία που είναι και το τελευταίο στη φάση των ομίλων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ