ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ψηφίζει… πορτογαλικά για ακόμη μια φορά η Γουλβς!

Η... αγάπη της Γουλβς σε Πορτογάλους παίκτες είναι γνωστή και εξετάζει ενδελεχώς τον Τρινκάο της Μπαρτσελόνα για ενδεχόμενη μεταγραφή του 21χρονου.

Ψηφίζει… πορτογαλικά για ακόμη μια φορά η Γουλβς!

Η Γουλβς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς νεαρών (και όχι μόνο) Πορτογάλων ποδοσφαιριστών. Η ύπαρξη του Ζόρζε Μέντες στον βρετανικό σύλλογο παίζει τεράστιο ρόλο, καθώς ο Πορτογάλος ατζέντης διαθέτει ένα τεράστιο πελατολόγιο. Τελευταίος στόχος του Μέντες για την Γουλβς φαίνεται πως είναι ο «άγουρος» Τρινκάο της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέντες και η Γουλβς ίσως έχουν τη λύση στον Τρινκάο

Κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι το μέλλον του Τρινκάο στην Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός εξτρέμ, είχε μια σχετικά άγουρη πρώτη σεζόν στο «Καμπ Νου» και δεν έδειξε ακόμα έτοιμος να στεριώσει εκεί ως βασικός. Σε 42 εμφανίσεις, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο, ο Πορτογάλος σκόραρε μόλις 3 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ. Αριθμοί που μάλλον απογοήτευσαν τον Ρόναλντ Κούμαν.

Η νέα σεζόν όμως αναμένεται ακόμα δυσκολότερη για τον νεαρό εξτρέμ στη Βαρκελώνη. Η άφιξη των Αγουέρο και Ντεπάι, σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες επιλογές που θα έχει ο Ρόναλντ Κούμαν στην επίθεση, σπρώχνουν πιο πίσω στο ροτέισον τον Πορτογάλο. Κάτι που ήδη έχει βάλει σε σκέψεις την Γούλβς.

Οι «λύκοι» μετά από μια τρομερά επιτυχημένη σεζόν το 2018-19, θέλουν να ανανεωθούν σε όλους τους τομείς. Ο Σάντο αποτελεί παρελθόν και αναζητούνται νέες επιλογές για το ρόστερ. Ο Τρινκάο φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς πληροί κάποιες… προϋποθέσεις που ζητούν στην Γουλβς. Αρχικά είναι Πορτογάλος, όπως και οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ που ξεχωρίζουν. Ακόμη, οι σχέσεις του με τον Μέντες είναι άριστες, κάτι που θα βοηθούσε σε μεγάλο βαθμό σε ενδεχόμενη μετακόμισή του στην Αγγλία.

Με την οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολη, η Γούλβς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτή την αδυναμία. Τα 31 εκατομμύρια που δαπάνησαν οι «μπλαουγκράνα» για να τον αποκτήσουν από την Μπράγκα, θα μπορούσαν να οριστούν τιμή εκκίνησης. Ακόμη, όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, ενδεχόμενος δανεισμός του στη Γουλβς με ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του είναι ακόμη μια πιθανή περίπτωση. Το σίγουρο είναι πως η φετινή χρονιά ξαξ είναι δύσκολη για τον Τρινκάο, σε περίπτωση που τελικά μείνει στην Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ