ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Τσαλχάνογλου: «Τεράστια ομάδα η Ίντερ! Χαίρομαι που ήρθα στους πρωταθλητές» (vid)

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Χακάν Τσαλχάνογλου για τη νέα του ομάδα, την Ίντερ, της οποίας θα φοράει τη φανέλα μέχρι και το 2024!

Τσαλχάνογλου: «Τεράστια ομάδα η Ίντερ! Χαίρομαι που ήρθα στους πρωταθλητές» (vid)

Το να αφήνεις την Ίντερ ή τη Μίλαν και να πηγαίνεις στην… άλλη ομάδα του Μιλάνου είναι κάτι που το βλέπουμε σπάνια. Ένας από τους παίκτες που το έκανε είναι πλέον ο Χακάν Τσαλχάνογλου. Ο Τούρκος μέσος έμεινε ελεύθερος από τους «ροσονέρι» και δεν άργησε να δώσει τα χέρια με τους «νερατζούρι», όπου θα βρίσκεται σε εκείνους μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες του δηλώσεις το έμπειρος μέσος έδειξε ότι είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και να σηκώσει τίτλους με την Ίντερ. Τουλάχιστον αυτό επισήμανε. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πόσο τιμητικό και σημαντικό είναι για εκείνον που θα βρίσκεται στους πρωταθλητές Ιταλίας.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να βρίσκομαι στην Ίντερ. Την πρωταθλήτρια ομάδα της Ιταλίας. Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη ομάδα είναι και πόσο σπουδαίους φιλάθλους έχει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όμως, το πρώτο πράγμα που με νοιάζει τώρα είναι να ξεκουραστώ και να τα δώσω όλα μόλις γυρίσω.

Η πρώτη μου σεζόν στην Ιταλία ήταν αρκετά δύσκολη. Δεν ήξερα ούτε το πρωτάθλημα, ούτε τη γλώσσα. Από τότε μέχρι και σήμερα γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Πλέον ξέρω πολύ καλά τόσο την πόλη, αλλά και τους ανθρώπους της. Έχω ωριμάσει. Έχω αρκετούς φίλους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πέρυσι έκανα μία πολύ καλή χρονιά και θέλω να συνεχίσω έτσι», ήταν οι πρώτες του κουβέντες στο επίσημο κανάλι της Ίντερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Θέλει να τα δώσει όλα με την Ίντερ ο Τσαλχάνογλου! 

Θέλει να τα δώσει όλα με την Ίντερ ο Τσαλχάνογλου!

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου είναι ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου στη θέση του. Μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Είτε σε κανονική ροή αγώνα, είτε μέσω κάποιας στημένης φάσης. Γι’ αυτό το λόγο και οι φίλοι της Ίντερ είναι χαρούμενοι που θα τον βλέπουν με τη φανέλα της ομάδας τους από εδώ και πέρα.

Ο ίδιος μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ίντερ αναφέρθηκε στο πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κερδίσει μία θέση στην 11αδα, αλλά και το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς της;

«Το κέντρο της Ίντερ έχει ποιότητα και ποσότητα. Κανείς δεν πρόκειται να μου παραχωρήσει τη θέση του. Πρέπει να παλέψω και να δουλέψω σκληρά, ώστε να διακριθώ. Θα τα δώσω όλα για να ξεχωρίσω.

Δεν θέλω να πω πολλά για την ώρα στους φίλους της Ίντερ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσω όλα και ότι θα προπονηθώ σκληρά, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα. Τα λέμε στο “Τσουζέπε Μεάτσα”. Forza Ίντερ».

https://www.youtube.com/watch?v=DZ6v3MXCIao&t=6s

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ