ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

«Φούριας Ρόχας» μαινόμενοι στους «16» του EURO (vid)

Η Σλοβακία πλήρωσε τα... σπασμένα των δύο πρώτων αγωνιστικών. Η Ισπανία διέλυσε την ομάδα του Χάμσικ με 5-0 και πήρε τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

«Φούριας Ρόχας» μαινόμενοι στους «16» του EURO (vid)

Κόντρα σε Σουηδία και Πολωνία οι Ισπανοί παρουσιάστηκαν νωχελικοί. Σήμερα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι Ίβηρες έβαλαν κάτω την μπάλα, έπιασαν τους Σλοβάκους από τον… λαιμό και τους έπνιξαν. Πληθωρικό 5-0 και μεγαλειώδης πρόκριση στους «16» του EURO για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Αυτογκόλ Ντουμπράβκα, Λαπόρτ, Σαράμπια, Φεράν Τόρες και αυτογκόλ Κούτσα.

Το ματς

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η Ισπανία έκανε φανερές τις βλέψεις της. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε με σωστές μεταβιβάσεις κατάφερε να μετατοπίσει από το ξεκίνημα το παιχνίδι στην περιοχή της Σλοβακίας. Πέδρι, Μπούσκετς και Κόκε κυριάρχησαν στη μεσαία γραμμή και με τις πάσες τους προκάλεσαν την άτακτη οπισθοχώρηση των αντιπάλων τους. Οι πρώτες καλές στιγμές από πλευράς Ιβήρων δεν άργησαν να έρθουν. Εκεί όμως πότε το άγχος των επιθετικών των «Φούριας Ρόχας» πότε ο τερματοφύλακας των Σλοβάκων, Μάρτιν Ντουμπράβκα κρατούσαν το μηδέν. Στο 11′ οι Ισπανοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κόκε. Ο Μοράτα ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Ντουμπράβκα φώναξε παρών απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Ισπανία Μοράτα

Τα… μάγια τελικά λύθηκαν για τους Ισπανούς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Η άμυνα της Σλοβακίας «πούλησε» την μπάλα με τον Σαράμπια να γίνεται κάτοχος της λίγο έξω από την περιοχή. Ο ταλαντούχος επιθετικός επιχείρησε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Αυτή στη συνέχεια πήρε τρελή τροχιά κατεβαίνοντας με ταχύτητα από ψηλά προς την εστία. Ο Ντουμπράφκα δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της και μοιραία δέχθηκε ένα παιδικό γκολ.

Με το 1-0 στην πλάτη τους οι Σλοβάκοι προσπάθησαν στη συνέχεια να βγουν σταδιακά από το καβούκι τους. Η Ισπανία όμως είχε απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων τους. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε πέτυχαν ακόμη ένα γκολ απομακρύνοντας κάθε άγχος. Σκόρερ για τους Ίβηρες αυτή τη φορά ο Λαπόρτ, με τον Γάλλο αμυντικό με ισπανικό διαβατήριο να σκοράρει το πρώτο του επίσημο γκολ με τους «Φούριας Ρόχας».

Αγρίεψε η Ισπανία και κατασπάραξε τους Σλοβάκους

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Στο 55′ ο Σαράμπια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ολοκληρώνοντας θετικά μια όμορφη ομαδική προσπάθεια. Τα πράγματα από εκείνο το σημείο και έπειτα έδειξαν να απλοποιούνται. Οι Σλοβάκοι κατανόησαν πως δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι και ουσιαστικά παραδόθηκαν στις ορέξεις των Ισπανών. Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε ήθελαν να ξεσπάσουν και το κατάφεραν. Στο 67′ ο Φεράν Τόρες ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κούτσα με αυτογκόλ έκανε το 5-0.

5ος όμιλος

Σουηδία 7

Ισπανία 5

Σλοβακία 3

Πολωνία 1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ