ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Ο Μπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν!»

Ο Κίλιαν Μπαπέ φέρεται να ζήτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν να αποχωρήσει άμεσα, αλλιώς θα περιμένει το ερχόμενο καλοκαίρι για να φύγει ως ελεύθερος.

«Ο Μπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν!»

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν ακόμη βρίσκεται ουσιαστικά στον… αέρα. Εξάλλου, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Βλέπετε, όσο ο Γάλλος σταρ δεν ανανεώνει, τόσο οι Παριζιάνοι φοβούνται ότι θα τον χάσουν. Κι αυτό γιατί δεν βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, από τον Ιανουάριο του 2022 θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να αποχωρήσει. Ένα ενδεχόμενο το οποίο απεύχονται στις τάξεις της γαλλικής ομάδας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Εξάλλου, ο Μπαπέ είναι το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της. Πέραν, όμως, των χρημάτων είναι και ο ηγέτης του μέλλοντος που θέλουν να έχουν στον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή μοιράζεται τον ρόλο με τον Νεϊμάρ, αλλά σταδιακά θεωρείται δεδομένο ότι θα τον ξεπεράσει. Άλλωστε, ο Γάλλος άσος θεωρείται ως το νέο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου μετά τους Μέσι και Ρονάλντο. Όπως είναι λογικό έχει και «μνηστήρες» για το μέλλον του, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι αυτή που τον παρακολουθεί στενά. Ο ίδιος ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει, αλλά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του RMC, Ντάνιελ Ριόλο, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

«Ο Μπαπέ δε πιστεύει στο πλάνο του Λεονάρντο – Θα φύγει ή τώρα ή το ερχόμενο καλοκαίρι»

Όπως ανέφερε ο Γάλλος δημοσιογράφος, ο Μπαπέ έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τους Παριζιάνους. Ουσιαστικά, δεν έχει πειστεί από το πλάνο του Λεονάρντο για το μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο θέλει να την… κάνει είτε τώρα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Φυσικά, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν το επιθυμεί κανείς από τους ιθύνοντες της Παρί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και κάτι για να το αποτρέψουν. Ο Ριόλο, τέλος, ανέφερε πως εφόσον ο νεαρός άσος εκφράσει την επιθυμία επισήμως, τότε οι Παριζιάνοι θα κληθούν να ψάξουν για αγοραστή, αλλά και αντικαταστάτη του Μπαπέ.

«Ξέρω ότι ο Μπαπέ ζήτησε να φύγει από την Παρί. Ωστόσο, είναι λίγο πολύπλοκο το θέμα γιατί πρέπει θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα έχει τα χρήματα να τον πληρώσει, αλλά το σημαντικό είναι πως ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει. Ο παίκτης δεν πιστεύει καθόλου στο πλάνο του Λεονάρντο. Αν δεν φύγει τώρα, θα το κάνει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Και στην Ντόχα (σ.σ οι ιδιοκτήτες της Παρί), δεν θέλουν ούτε να το ακούσουν αυτό. Αν ο Μπαπέ εκφράσει την επιθυμία του να φύγει, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρει ομάδα και η Παρί έναν αντικαταστάτη του. Το νέο είναι πως ο Μπαπέ δεν θέλει να μείνει άλλο στην Παρί», είπε ο Ριόλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ