ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Κουτίνιο και Ντεμπελέ «ρουφάνε» τα χρήματα της Μπαρτσελόνα!

Τόσο ο Φελίπε Κουτίνιο όσο και ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχουν κοστίσει πολύ ακριβά στην Μπαρτσελόνα όλο αυτό το χρονικό διάστημα!

Κουτίνιο και Ντεμπελέ «ρουφάνε» τα χρήματα της Μπαρτσελόνα!

H Μπαρτσελόνα πίστευε πολύ στους Φελίπε Κουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ. Θεωρούσε πως μαζί τους θα μπορέσει να καταφέρει ωραία πράγματα. Αυτά στη θεωρία τουλάχιστον, γιατί στις πράξεις υπάρχει θέμα. Και μάλιστα μεγάλο!

Τόσο ο Βραζιλιάνος μέσος όσο και ο Γάλλος εξτρέμ έχουν πλούσιο ταλέντο. Αλλά είναι κάτι παραπάνω από εύθραυστοι, με αποτέλεσμα να περνάνε περισσότερο χρόνο με τους γιατρούς, ώστε να γίνουν καλά, παρά με τους συμπαίκτες τους, ώστε να είναι έτοιμοι για τις υποχρεώσεις της ισπανικής ομάδας.

Μάλιστα, υπάρχει ένα στατιστικό στοιχείο που δείχνει ότι οι Καταλανοί πλήρωσαν τους… κούκους για αηδόνια! Πιο συγκεκριμένα, η «Μπάρτσα» για τον Ντεμπελέ το καλοκαίρι του 2017 έδωσε 135 εκατομμύρια ευρώ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Περίπου τόσα σπατάλησε λίγο αργότερα και για τον Φελίπε Κουτίνιο το 2018! Ο πρώτος από τότε μέχρι και σήμερα έχει 118 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 30 γκολ και 21 ασίστ, ενώ ο δεύτερος 90 συμμετοχές και 23 τέρματα!

Κάτι που με απλά μαθηματικά σημαίνει ότι για τις υπηρεσίες του Γάλλου η Μπαρτσελόνα έδωσε 1.14 εκατομμύρια ευρώ για κάθε συμμετοχή και 2.64 για κάθε γκολ ή ασίστ. Ούτε όμως και στην περίπτωση του Κουτίνιο τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα μιας και… ρουφάει από τους Ισπανούς 1.5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε συμμετοχή του και 3,41 «χαρτιά» για κάθε γκολ του!

Άσε τις εικόνες να μιλήσουν! Μερικές από τις καλύτερες που κυκλοφορούν εκεί έξω είναι στον λογαριασμό μας! Τα χρέη της Μπαρτσελόνα στον... Θεό!

Τα χρέη της Μπαρτσελόνα στον… Θεό!

Είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Ζοάν Λαπόρτα, αυτά φτάνουν περίπου το 1 δις! Όχι και λίγα εδώ που τα λέμε. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ένα… καρό χρήματα έχουν φύγει ή φεύγουν σε άσκοπα έξοδα.

Τότε είναι πολύ εύκολο να σκεφτεί κανείς πως οι Καταλανοί έφτασαν εδώ που είναι σήμερα. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δείχνει έτοιμος να κάνει «ξεκαθάρισμα» στο ρόστερ και να διώξει τα μεγάλα συμβόλαια. Ειδικά εκείνων που δεν παίζουν. Και όλα δείχνουν πως Κουτίνιο και Ντεμπελέ θα είναι μέσα σε αυτή τη λίστα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ