Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανοικτή η Μπαρτσελόνα για πώληση του Άλμπα στην Ίντερ
Μπαρτσελόνα

Ανοικτή η Μπαρτσελόνα για πώληση του Άλμπα στην Ίντερ

Σύμφωνα με ισπανικό ραδιόφωνο, η Μπαρτσελόνα δεν είναι αρνητική σχετικά με ενδεχόμενη παραχώρηση του Ζόρντι Άλμπα στην Ίντερ.

25.06.2021 | 21:19

Η σπίθα εμφανίστηκε και η «φωτιά» ξεσπάει σχετικά με την επικείμενη πώληση του Ζόρντι Άλμπα. Η Μπαρτσελόνα θέλει να παραχωρήσει τουλάχιστον έναν παίκτη αυτό το καλοκαίρι. Με τον Ισπανό διεθνή αριστερό μπακ να είναι στη σχετική λίστα. Μιας και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ίντερ.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας όπως είναι φυσικό θέλει να βελτιώσει το ρόστερ της. Μετά την απόκτηση του Χακάν Τσαλχάνογλου, θέλει να κάνει δικό της και τον Άλμπα. Ο 32χρονος ακραίος μπακ της Μπάρτσα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ομάδα του. Αλλά, σύμφωνα με καταλανικό ραδιόφωνο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν προτίθενται να σταθούν εμπόδιο σε μια κίνηση των «νερατζούρι».

Όπως έχει προκύψει από τα ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα με ένα ποσό γύρω στα 25 εκατομμύρια, θα τυλίξει και σε συσκευασία δώρου τον Ζόρντι Άλμπα! Όχι φυσικά ότι δεν τον θέλει ή δεν τον χρειάζεται. Αλλά, τα οικονομικά της είναι τέτοια, που δεν την παίρνει να πει όχι σε προτάσεις σαν αυτή.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Περιμένει την Ίντερ η Μπαρτσελόνα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Μπαρτσελόνα περιμένει πια την κίνηση της Ίντερ. Θα ακούσει την πρόταση (αν γίνει εν τέλει) και θα κρίνει αν είναι ικανή να την κάνει να παραχωρήσει τον παίκτη. Να αναφέρουμε ότι οι υποχρεώσεις του Άλμπα με την Εθνική Ισπανίας στο Εuro δεν έχουν τελειώσει. Οπότε, είναι λογικό να έχουμε περεταίρω εξελίξεις όταν ο ίδιος δεν θα έχει αγωνιστικές εκκρεμότητες.

Προτεραιότητα της Μπαρτσελόνα είναι να εξασφαλίσει μια οικονομική ανάσα μέσω μιας μεταγραφής. Προκειμένου να κανονίσει τα συμβόλαια των παικτών τους και φυσικά να έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τον Λιονέλ Μέσι…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version