ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

«Κριστιάνο και Μέσι είναι από άλλο πλανήτη!» (vid)

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει τόσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και τον Λιονέλ Μέσι ο επιθετικός της εθνικής Αυστρίας, Μάρκο Αρναούτοβιτς.

«Κριστιάνο και Μέσι είναι από άλλο πλανήτη!» (vid)

Δεν χωράνε ποδοσφαιρικές αναλύσεις και λόγια όταν η κουβέντα πάει στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι. Ή τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες της εποχής μας και εν γένει δύο από τους καλύτερους όλων των εποχών. Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν σαν… σίγουρο πως δεν βλέπουν… κανέναν. Ούτε πιο παλιό, ούτε και πιο νέο. Λογικό εδώ που τα λέμε.

Οι τίτλοι που έχουν κατακτήσει σε κάθε επίπεδο μιλάνε από μόνοι τους. Γι’ αυτό τον λόγο και ο Μάρκο Αρναούτοβιτς μίλησε για εκείνους με τα καλύτερα λόγια. Ο επιθετικός της Αυστρίας είναι μεγάλος θαυμαστής τους και το έδειξε με τις δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του Euro 2020, μιας και τους χαρακτήρισε… εκτός πραγματικότητας και πλανήτη!

«Όταν μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να αναφέρουμε πως δεν είναι… άνθρωπος! Τι άλλο να πω; Τόσο ο Μέσι όσο και ο Κριστιάνο δεν είναι από τον δικό μας πλανήτη! Είναι πολύ εύκολο και για τους δύο να ξεχωρίσουν σε όποιο πρωτάθλημα και αν πάνε και να σημειώσουν πολλά γκολ! Και όχι μόνο αυτό. Μπορούν να πάρουν όλα τα τρόπαια και μετά να ξαναφύγουν», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι!

Τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι!

Υπάρχουν διάφοροι παίκτες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο. Που το άλλαξαν. Το πέρασαν σε άλλο επίπεδο. Πάντα υπήρχαν μερικοί που ξεχώριζαν από τους υπόλοιπους. Σίγουρα στην πιο σύγχρονη εποχή αν έπρεπε να διαλέξουμε δύο από αυτούς τότε δεν θα χρειαζόταν να σκεφτούμε καν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν χαρίσει στο ποδόσφαιρο και στους πιστούς του οπαδούς πολλές και καλές στιγμές μαγέιας.

Δεν χρειάζεται να λέμε ποιος είναι ο καλύτερος ή ο χειρότερος εξ αυτών. Είναι άδικο! Όσοι τους ζούμε πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που ζούμε στην εποχή τους. Που μας έχουν χαρίσει τόσα και τόσα για παραπάνω από δέκα χρόνια. Αμφότεροι μεγάλωσαν -ο Πορτογάλος είναι 36 ετών και ο Αργεντινός έγινε 34- οπότε πρέπει να τους χαιρόμαστε για όσο τους έχουμε στην ενεργό δράση!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ