ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

«Ο Μπαπέ έχει τεράστιο “εγώ” – Βγάζει βεντετισμό»

Ο Κίλιαν Μπαπέ βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής του Ζερόμ Ροτέν, ο οποίος τον κατηγόρησε για βεντετισμό και υπέρμετρο «εγώ» για τις εμφανίσεις του στο Euro.

«Ο Μπαπέ έχει τεράστιο “εγώ” – Βγάζει βεντετισμό»

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κίλιαν Μπαπέ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Κάτι που δύσκολα μπορεί να αντικρουστεί αν αντιπαραβάλει κανείς τα όσα έχει πετύχει ο ίδιος μόλις στα 22 του. Άλλωστε, έχει ήδη στην τροπαιοθήκη του ένα Μουντιάλ και 3 πρωταθλήματα Γαλλίας με δύο διαφορετικές ομάδες. Το ταβάνι του Γάλλου άσου είναι μόνο ο ουρανός, καθώς θεωρείται ως ο νέος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Μετά από μια εξαιρετική φετινή σεζόν με την Παρί (42 ματς και 11 ασίστ σε 47 ματς), αν και έχασε το πρωτάθλημα από τη Λιλ, ο Μπαπέ βρίσκεται στο Euro με την Εθνική Γαλλίας. Φυσικά μόνος στόχος δικός του, αλλά και των «τρικολόρ» είναι το τρόπαιο. Άλλωστε, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν μπήκε ως φαβορί στη διοργάνωση. Η ποιότητα του νεαρού άσου είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά δέχεται και ο ίδιος την κριτική του. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ζερόμ Ροτέν, μιλώντας στο «RMC Sport», τα… έψαλλε στον 22χρονο επιθετικό, κατηγορώντας τον για βεντετισμό, ενώ τόνισε πως έχει ένα τεράστιο «εγώ» αν και οι εμφανίσεις του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές στο Euro.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαπέ

«Ο Ντεσάν αφήνει τον Μπαπέ να τα διαλύσει όλα»

«Μέσα στο γήπεδο είναι ηγέτης, δεν υπάρχει ανησυχία γι’ αυτό. Αλλά με ενοχλεί το να βγάζει έναν βεντετισμό εκτός γηπέδου. Νομίζω ότι ο Ντεσάν να το διαχειριστεί αυτό και και είναι πρόβλημα. Είναι απίστευτο το ότι αφήνει τον Μπαπέ να κάνει τόσα πράγματα και να τα διαλύει όλα. Το “εγώ” του είναι τεράστιο. Κάτι που μπορεί να φανεί και με τις εμφανίσεις του στο Euro. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Μπαπέ τα πάει και περίφημα.

Περιμένουμε πολύ περισσότερα από τον ίδιο. Όλοι πιστεύουν ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ωστόσο, αν τον βάλεις αμέσως σε μια τόσο υψηλή κατηγορία, τότε δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος με μια πάσα στον Μπενζεμά και μια κερδισμένη μονομαχία που έφερε την ισοφάριση του Γκριεζμάν κόντρα στην Ουγγαρία. Μπορεί επίσης να κατανοήσει ότι δεν έχει την ποιότητα κάποιων άλλων παικτών στις στημένες φάσεις; Ίσως τα δοκιμάζει στην προπόνηση. Θυμάται, όμως, κανείς κάποιο εξαιρετικό φάουλ του; Εγώ θυμάμαι κάποια των Γκριεζμάν και Πογκμπά. Είναι ήδη δύο παίκτες, ένας δεξιοπόδαρος κι ένας αριστεροπόδαρος. Οπότε, ο Μπαπέ τι ακριβώς κάνει εκεί;», ανέφερε ο Ροτέν

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ