ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Σκέφτεται να τα… κρεμάσει ξανά ο Ρόμπεν!

Ο Άριεν Ρόμπεν δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να απουσιάζει από την πρώτη προπόνηση της Γκρόνινγκεν.

Σκέφτεται να τα… κρεμάσει ξανά ο Ρόμπεν!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άριεν Ρόμπεν πήρε μια απόφαση που χαροποίησε τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους. Κι αυτό γιατί φόρεσε ξανά τα εξάταπα του κι επέστρεψε στην ενεργό δράση για χάρη της Γκρόνινγκεν. Ο Ολλανδός άσος είχε αποσυρθεί το καλοκαίρι του 2019, αλλά η «πρόσκληση» της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ήταν αρκετή για να τον οδηγήσει πίσω στα γήπεδα. Βέβαια, το ξεκίνημα του μόνο ως ονειρικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Κι αυτό γιατί στο πρώτο ματς της σεζόν κόντρα στην Αϊντχόφεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Ρόμπεν έμεινε εκτός γηπέδων για τους επόμενους επτά μήνες, επιστρέφοντας ξανά τον Απρίλιο του 2021. Βέβαια, στα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε πρόλαβε να δείξει δείγματα του εκπληκτικού ταλέντου του, ακόμα κι αν έχει χάσει την εκρηκτικότητα του, πράγμα λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο ίδιος έχει «πατήσει» τα 37 του. Συνολικά σε 6 ματς, που αγωνίστηκε φέτος δεν βρήκε δίχτυα, αλλά μοίρασε δύο ασίστ. Αυτό που άπαντες ανέμεναν, είναι να δουν αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος. Ωστόσο, γι’ αυτό μάλλον θα χρειαστεί να μείνουν σε… αγωνία. Βλέπετε, ο Ολλανδός άσος απείχε από την πρώτη προπόνηση της Γκρόνινγκεν, καθώς δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του για το μέλλον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ρόμπεν

«Ο Ρόμπεν δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον του»

Αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μαρκ Γιαν Φλέντερους. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο Ρόμπεν δεν θα βρίσκεται στην επίσημη «πρώτη» της ολλανδικής ομάδας και ότι δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα παίξει για μια ακόμη σεζόν ή αν θα σταματήσει ξανά. Πάντως, ο Φλέντερους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων στην Γκρόνινγκεν προς τον Ρόμπεν για την επιλογή του να επιστρέψει πέρσι. Τέλος, ο ίδιος τόνισε πως η πρόταση της ομάδας προς τον 37χρονο άσο δεν έχει προθεσμία και άπαντες θα τον περιμένουν, εφόσον θέλει να αγωνιστεί.

«Ο Άριεν δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση για το μέλλον του. Μέχρι τότε ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης. Είμαστε σε επαφή μαζί του όσον αφορά το μέλλον του. Ως ομάδα, όμως, θέλουμε να του δώσουμε όλο το χώρο και τον χρόνο να πάρει μια καλά μελετημένη απόφαση για το μέλλον του. Του είμαστε ήδη πολύ ευγνώμονες για το ότι ήταν μέλος της ομάδας την περασμένη σεζόν. Ελπίζουμε πως θα παραμείνει και φέτος, αλλά περιμένουμε υπομονετικά πλέον. Δεν έχουμε θέσει κάποια προθεσμία στην απάντηση του. Εξάλλου, το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου», ανέφερε ο Φλέντερους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ