ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Άστον Βίλα: 3-1 (Highlights)
Μπαρτσελόνα εναντίον Ντόρτμουντ: 4-0 (Highlights)
Η Παρί έκανε… πλάκα στην Άστον Βίλα, αλλά, ακόμα δεν γελάει! (vids)
Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ: Playstation, Jogo Bonito και «μπλαουγκράνα» πάρτι (vid)
Μυθικά πράγματα από τον Γιαμάλ – Το έσταξε ξανά ο Λεβαντόφσκι (vid)
Γι’ αυτό σε λένε «Κβαραντόνα»: Μαγικό γκολ από τον Κβαρατσκέλια! (vid)
Διαολεμένη Μπαρτσελόνα: Κρύφτηκε η μπάλα, γκολάρα ο Λεβαντόφσκι (vid)
Ο Γιαμάλ μοίρασε… σακούλες με ντρίμπλα Ροναλντίνιο (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Άστον Βίλα: Ο Ντουέ άλλαξε τα… φώτα στους Άγγλους με τη ΣΟΥΤΑΡΑ του! (vids)
Μπαρτσελόνα εναντίον Ντόρτμουντ: Οι Καταλανοί μπήκαν με άγριες διαθέσεις! (vid)
Γκολ η Μπαρτσελόνα – Ο Ραφίνια το στέρησε από τον Κουμπαρσί (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης – Τσάμπι Αλόνσο: Ο Ρομάνο τους έβγαλε στη… σέντρα!
Μπαρτσελόνα: Αυτές είναι οι δηλώσεις του Γιαμάλ που τον έκαναν viral στην Ισπανία!
Λίβερπουλ: Ανανεώνουν Σαλάχ – Φαν Ντάικ σύμφωνα με τον Ρομάνο!
Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολοι δύο παίκτες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
EURO 2020

«Ανέκδοτο η οργάνωση του Euro, η Ουαλία άξιζε πιο πολλά»

Λόγια γεμάτα πικρία για την UEFA και τις χώρες που φιλοξένησαν την διοργάνωση του Euro είπε ο Κρις Γκάντερ εθνικής Ουαλίας, νιώθοντας αρκετά αδικημένος.

«Ανέκδοτο η οργάνωση του Euro, η Ουαλία άξιζε πιο πολλά»

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Ουαλία στο Euro έλαβαν τέλος το βράδυ του Σαββάτου (26/6). Γνωρίζοντας την συντριβή με 4-0 από την Δανία, οι «Βίκινγκ» ήταν αυτοί που προχώρησαν στα προημιτελικά. Ωστόσο, σε μερικούς παίκτες δεν άρεσε καθόλου ο τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Το Euro 2020, είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια διεξαγωγής του. Ωστόσο, στον Κρις Γκάντερ της Ουαλίας δεν άρεσε καθόλου αυτή η απόφαση. Τα ταξίδια από χώρα σε χώρα θεωρεί πως κούραζαν περισσότερο τους παίκτες.

«Λοιπόν, το ταξίδι αυτού του μήνα έφτασε στο τέλος του. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε με τέτοιο σκορ, ωστόσο ποιος είπε πως η ζωή είναι δίκαιη», έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram ο Ουαλός. «Πονάει πολύ, αλλά το να μοιράζομαι αυτόν τον πόνο με τους συμπαίκτες μου το κάνει λίγο ευκολότερο».

Χωρίς φιλάθλους η Ουαλία σε όλα τα παιχνίδια!

Τότε ξεκίνησε την επίθεση του στους διοργανωτές, χαρακτηρίζοντας ως «ανέκδοτο» την οργάνωση του τουρνουά. «Ήμασταν ξεγραμμένοι πριν καν ξεκινήσει η διοργάνωση. Όλοι είχαν κόσμο στα γήπεδα, πέρα από εμάς. Και εμείς αλλά και εσείς (σ.σ. οι φίλαθλοι) αξίζατε περισσότερα από αυτό το ανέκδοτο. Αλλά ποιος είπε πως η ζωή είναι δίκαιη».

Ο Γκούντερ αναφερόταν στην τακτική κατά του κορονοϊού που είχαν οι χώρες που διεξήχθηκαν τα παιχνίδια. Τόσο στο Μπακού όσο και στη Ρώμη δεν επιτρεπόταν η είσοδος στους Ουαλούς φιλάθλους. Όπως είχε ανακοινώσει η ουαλική ομοσπονδία, δεν θα επιτρεπόταν η είσοδός τους σε στάδια του Αζερμπαϊτζάν και της Ιταλίας, καθώς οι δύο χώρες βρίσκονται στην «μαύρη λίστα» των Βρετανών λόγω του ιού.

Ούτε στα νοκ άουτ όμως ήταν τυχεροί. Η ολλανδική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πως δεν θα επέτρεπε μετακίνηση από την Ουαλία με προορισμό την Δανία. Έτσι και στους «16» οι Ουαλοί ποδοσφαιριστές ήταν «μόνοι» τους, γνωρίζοντας και τον πικρό αποκλεισμό. «Να λυπάστε, αλλά να είστε υπερήφανοι» ανέφερε κλείνοντας το μήνυμα του ο Γκάντερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ