ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Νταβίντ Αλάμπα: Είναι τόσο καλός που δεν έχει… θέση!

O Νταβίντ Αλάμπα ολοκλήρωσε την παρουσία του με την εθνική ομάδα της Αυστρίας στο Euro 2020 και επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης προκαλώντας... πονοκέφαλο!

Νταβίντ Αλάμπα: Είναι τόσο καλός που δεν έχει… θέση!

Μετά από χρόνια ο Νταβίντ Αλάμπα αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου. Αρκετές ομάδες τον ήθελαν, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης τον έκανε δικό της, μιας και κινήθηκε πιο γρήγορα από τις άλλες. Ο Αυστριακός αμυντικός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Euro 2020 που τελείωσε λίγο μετά τη φάση των ομίλων στην Ιταλία.

Έτσι, ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει την ευκαιρία να τον δει άμεσα από κοντά. Ωστόσο, η επιστροφή του Αλάμπα αναμένεται να φέρει πονοκεφάλους στον Ιταλό τεχνικό. Μιας και ο έμπειρος παίκτης έχει τόση ποιότητα που μπορεί να παίξει σε πολλές και διαφορετικές θέσεις. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχει κάποια πιο συγκεκριμένη φέρνει… αναταραχή!

Ο Αλάμπα στο Euro 2020 κατά κύριο λόγο αγωνίστηκε στα ως αριστερός μπακ και σε μερικές περιπτώσεις έφτασε να είναι μέχρι και αριστερός χαφ. Και μόνο άσχημα δεν τα πήγε. Κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά του, αφού δημιούργησε πολλές φάσεις για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Τις περισσότερες σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές που ήταν πιο μπροστά από εκείνον.

Παρόλα αυτά η Ρεάλ Μαδρίτης τον απέκτησε με την προοπτική ότι θα τον χρησιμοποιήσει στο κενό που άφησε πίσω του -και επισήμως- ο Σέρχιο Ράμος. Δηλαδή στο κέντρο της άμυνας!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπορεί να τα κάνει... όλα ο Αλάμπα και μάλιστα πολύ καλά! 

Μπορεί να τα κάνει… όλα ο Αλάμπα και μάλιστα πολύ καλά!

Ο Νταβίντ Αλάμπα τα περισσότερα χρόνια που ήταν στην Μπάγερν Μονάχου αγωνιζόταν ως αριστερό μπακ. Παρόλα αυτά λίγο πριν το τέλος του στη γερμανική ομάδα είχε δείξει την ποιότητα και την κλάση του και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε πολλές περιπτώσεις του είχε δώσει τη δυνατότητα να παίξει και ως αμυντικός μέσος. Κάτι που είναι δύσκολο ως αδύνατον να συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και ο ίδιος έχει δείξει και πει ότι του αρέσει να αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα πρέπει να τα βάλει κάτω και να δει ποια είναι η καλύτερη δυνατή θέση που μπορεί να βγάλει το 100% του Αλάμπα με τον παίκτη να είναι και αυτός ικανοποιημένος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ