ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Το Βέλγιο αποκαθήλωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης! (vid)

Το Βέλγιο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πέταξε έξω την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Αζάρ.

Το Βέλγιο αποκαθήλωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης! (vid)

Το Βέλγιο με κυνικότητα και έναν απροσπέλαστο Κουρτουά πήρε τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του Εuro 2020. Η Πορτογαλία δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τη διατήρηση των σκήπτρων της γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Ο σκόρερ του ματς ήταν ο Θοργκάν Αζάρ με καταπληκτικό γκολ στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου. Και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να περιμένει το επόμενο διεθνές παιχνίδι για να ξεπεράσει τον Αλί Νταεί.

Το ματς

Οι Πορτογάλοι είχαν την πρώτη κλασική ευκαιρία, αλλά τη σπατάλησε ο Ντιόγκο Ζότα. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ αστόχησε απελπιστικά από πλεονεκτική θέση. Ξανά οι Ίβηρες προχώρησαν σε μια καλή τελική, αυτή τη φορά από στημένη μπάλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε την εστία του Κουρτουά, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης απέκρουσε στο 25ο λεπτό.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 37ο λεπτό για να δούμε το Βέλγιο να κάνει μια τελική της προκοπής. Ο Μενιέ επιχείρησε να σουτάρει με το εξωτερικό φάλτσο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα, οι Βέλγοι δεν λάθεψαν, ανοίγοντας το σκορ με φανταστικό γκολ του Θοργκάν Αζάρ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Άντεξε το Βέλγιο στην πορτογαλική πίεση

Το δεύτερο μέρος δεν άρχισε με καλό νέο για τους Βέλγους. Μιας και είδαν τον Κέβιν Ντε Μπρούιν να αποχωρεί τραυματίας εξαιτίας μαρκαρίσματος του Παλίνια στον αστράγαλο του άσου της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μέρτενς πήρε τη θέση του. Στο 58′ η Πορτογαλία έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ντιόγκο Ζότα να παίρνει ωραία πάσα από τον Κριστιάνο, αλλά έκανε κακό τελείωμα.

Στα επόμενα λεπτά είχαμε δυο συνεχόμενες τελικές για τους Πορτογάλους. Με τους δυο νεοεισελθόντες, τους Φέλιξ και Μπρούνο Φερνάντες. Απάντησε ο Λουκάκου με ωραίο σουτ βολέ που κατέληξε άουτ. Ο ρυθμός έπεσε και τα νεύρα τεντώθηκαν με τους Πέπε, Λουκάκου και Φερνάντες να πρωταγωνιστούν.

Τη μεγαλύτερη φάση στο δεύτερο μέρος την έκαναν οι Ίβηρες με κεφαλιά του Ρουμπέν Ντίαζ μετά από κόρνερ του Μπρούνο. Αλλά, ο Κουρτουά ήταν στο σωστό σημείο και έδιωξε. Στην επόμενη φάση, ο Γκερέιρο σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την Πορτογαλία! Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ανέβηκε πολύ πιέζοντας τους Βέλγους σε ένα ματς για καρδιακούς στα τελευταία λεπτά.

Οι Πορτογάλοι δεν μπόρεσαν να βρουν κάποιο γκολ και μοιραία αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Euro. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την πλευρά τους θα βρουν απέναντί τους την Ιταλία στο Μόναχο την Παρασκευή 2/7 (22:00).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ