ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τρέχει να ανανεώσει τον Σέρχι Ρομπέρτο η Μπαρτσελόνα!

Το συμβόλαιο του Σέρχι Ρομπέρτο στη Βαρκελώνη λήγει το 2022 και στην Μπάρτσα θέλουν να το επεκτείνουν μέχρι το 2024 για να τον πουλήσουν σε καλή τιμή.

Τρέχει να ανανεώσει τον Σέρχι Ρομπέρτο η Μπαρτσελόνα!

Ως προτεραιότητα θέτουν την παραμονή του Σέρχι Ρομπέρτο στην Μπαρτσελόνα οι Ισπανοί. Ο πολυθεσίτης της Βαρκελώνης έχει μείνει με μόλις 1 χρόνο συμβολαίου, κάτι το οποίο θέλουν να αλλάξουν σύντομα.

Η αβεβαιότητα είναι μια λέξη που έχει ακουστεί ιδιαίτερα στην Μπαρτσελόνα τους τελευταίους μήνες. Πολλές αποχωρήσεις, αρκετές προσθήκες και γενικά ένα κλίμα που δεν σου εμπνέει ιδιαίτερη σιγουριά. Μια από τις υποθέσεις που μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται είναι αυτή του Σέρχι Ρομπέρτο.

Το συμβόλαιο του «πιστού στρατιώτη» της Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Εξέλιξη η οποία έχει κάνει την ομάδα να κινητοποιείται για ανανέωση του για τουλάχιστον μέχρι το 2024. Κίνηση η οποία έχει να κάνει περισσότερο με την τιμή του, παρά με την αγωνιστική συνεισφορά του.

H αξία του Ρομπέρτο έχει πάρει την φθίνουσα

Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση για τον Ρομπέρτο ήταν αρκετά… περίεργη. Το αρχικό πλάνο του συλλόγου ήταν να τον πουλήσει. Ωστόσο, με τον ίδιο να βαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, έχει κάνει την αξία του να πέσει στα… τάρταρα. Στην συνέχεια, οι Ισπανοί σκέφτηκαν να τον ανανεώσουν για έναν ακόμη χρόνο και σε περίπτωση που μια προσφορά της τάξης των 25 εκατομμυρίων ευρώ ερχόταν, να προχωρήσουν στην πώλησή του.

Παρόλα αυτά, πάλι καμία ομάδα δεν θέλει να δαπανήσει τόσα χρήματα. Η Μάντσεστερ Σίτι που ακουγόταν πως ήθελε τον Ρομπέρτο, αποδείχθηκε απλά φήμη. Ακόμη, κανένας δεν θέλει να πληρώσει ακριβά για έναν παίκτη που σε 6 μήνες μπορεί να συζητήσει ελεύθερα. Κατάσταση που έχει φέρε σε ζόρικη θέση την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον θέλει να ανανεώσει μέχρι το 2024.

Στα 29 του, ο απόφοιτος της «μασία» και 4ος αρχηγός της Μπαρτσελόνα έχει ακόμα αρκετά να προσφέρει. Ωστόσο φαίνεται πως ο κύκλος του στην Βαρκελώνη ολοκληρώνεται, καθώς μόλις ανανεώσει θα βγει πάλι στο σφυρί. Εκτός φυσικά αν αρνηθεί την προσφορά που ετοιμάζουν οι «μπλαουγκράνα» και υπογράψει όπου επιθυμεί ο ίδιος, ως ελεύθερος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ