ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Η Ρόμα απαιτεί μια… συγγνώμη για τον Σπινατσόλα! (pic)

Ο Λεονάρντο Σπινατσόλα είναι ένας από τους εντυπωσιακότερους παίκτες του Euro και η Ρόμα απαιτεί ήδη συγγνώμη για όσους δεν πίστεψαν σε αυτόν!

Η Ρόμα απαιτεί μια… συγγνώμη για τον Σπινατσόλα! (pic)

Έχοντας καπαρώσει ήδη δύο βραβεία πολυτιμότερου σε 4 συμμετοχές με την Ιταλία στο Euro, ο Λεονάρντο Σπινατσόλα έχει βγει «λίρα εκατό». Ο παίκτης της Ρόμα είναι εξαιρετικός και οι «τζιαλορόσι» ετοιμάζονται για ακριβή πώληση.

Οι «ατζούρι» πλησιάζουν τα ημιτελικά και μέχρι στιγμής η συνεισφορά του Σπινατσόλα είναι καίρια. Βασικός και αναντικατάστατος για τους Ιταλούς, ο παίκτης της Ρόμα είναι καταλυτικός. Κάτι που όπως είναι δυνατόν, έχει προσελκύσει πολλά βλέμματα πάνω του. Ένας παίκτης που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν άκουγε και τα καλύτερα λόγια στην Ιταλία.

Η Ρόμα ξέρει πόσα έχει ακούσει ο παίκτης της και για αυτό έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους είχαν βιαστεί να μιλήσουν άσχημα. Έτσι, υποβάλλοντας μια… αίτηση σεβασμού στον Σπινατσόλα, Όπως ανέβασαν χιουμοριστικά στο twitter τους οι Ρωμαίοι, η αίτηση έχει αρκετές αιτιολογήσεις για τις οποίες ο 28χρονος μπακ δεν είχε τον σεβασμό που άξιζε. Ανάμεσα τους μια είναι επειδή «έβλεπαν μόνο Πρέμιερ Λιγκ» ή αποκαλούσαν το Καμπιονάτο «Farmers League» (πρωτάθλημα αγροτών).

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ψάχνονται για τον Σπινατσόλα!

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του Euro και με το μεταγραφικό παζάρι να ανοίγει, αρκετοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σπινατσόλα. Από την Αγγλία, η Τσέλσι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, μιας και το 3-4-3 του Τούχελ ταιριάζει πολύ με τον Ιταλό μπακ. Ακόμη, υπάρχουν φήμες πως και η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του 28χρονου. Ωστόσο και το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ιταλική πρωτεύουσα υπάρχει, καθώς ο Μουρίνιο δεν επιθυμεί να τον πουλήσει.

Μεγάλη κερδισμένη από οποιαδήποτε εξέλιξη θα είναι σίγουρα η Ρόμα. Οι πρωτευουσιάνοι πήραν τον Σπινατσόλα από την Γιουβέντους το 2019, για αντάλλαγμα τον Λούκα Πελεγκρίνι και χρήματα. Και όσο ο νεαρός Ιταλός μπακ ακόμα ψάχνει χρόνο συμμετοχής στη «γηραιά κυρία», ο Σπινατσόλα θριαμβεύει στην Ρόμα και την εθνική. Μια κίνηση για την οποία σήμερα η Γιουβέντους θα… χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ