Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μας είχαν ξεγραμμένους και τους διαψεύσαμε»
EURO 2020

«Μας είχαν ξεγραμμένους και τους διαψεύσαμε»

Ο μέσος της εθνικής Αγγλίας και της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, έστειλε ένα εμφατικό μήνυμα στους επικριτές της ομάδας του Σαουθγκέιτ.

30.06.2021 | 11:24

H εθνική Αγγλίας νίκησε τον κακό της δαίμονα, τη Γερμανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του φετινού EURO. Παρόλο που τα «λιοντάρια» έχουν ακούσει τα εξ΄αμάξης από την αρχή του τουρνουά για τον τρόπο παιχνιδιού τους, απέδειξαν κόντρα στη Γερμανία ότι παραμένουν αποτελεσματικοί.

Κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων κατηγορήθηκαν ότι δεν παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, στον Χάρι Κέιν ασκήθηκε μεγάλη κριτική για την αδυναμία του να σκοράρει. Ωστόσο, όλα αυτά διαψεύστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τη Γερμανία. Έτσι, ο μέσος της εθνικής Αγγλίας, Ντέκλαν Ράις, έστειλε ένα εμφατικό μήνυμα στους επικριτές της ομάδας του Σαουθγκέιτ.

«Είναι απίστευτο, πολλοί άνθρωποι μας είχαν ξεγράψει ήδη από τους ομίλους. Υπήρχαν παράπονα για τις εμφανίσεις μας, ότι δε σκοράραμε αρκετά, αλλά θέλαμε να τους διαψεύσουμε, σε ένα πλήρες γήπεδο στην πατρίδα μας. Όλοι είχαν τη φλόγα για να αποκλείσουμε τη Γερμανία και να πάμε μακριά στο τουρνουά. Ο Στέρλινγκ διέψευσε πολλούς ανθρώπους, σημειώνοντας τόσα πολλά γκολ. Ο Χάρι Κέιν φτιάχτηκε για τις μεγάλες στιγμές, σημείωσε το γκολ που έβαλε το παιχνίδιγια ύπνο».

Στη συνέχεια ο στόπερ των Άγγλων, Χάρι Μαγκουάιρ, εξήγησε τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ίδιο και την ομάδα του.

«Είναι μια υπέροχη στιγμή για εμένα, την ομάδα, τους οπαδούς. Είναι 2 δύσκολα χρόνια για όλους σε αυτήν τη χώρα, οπότε το να προσφέρεις χαμόγελα σε άτομα στο σπίτι τους και εδώ στο γήπεδο, αποτελεί μία υπέροχη στιγμή, και ένα υπέροχο συναίσθημα. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, επειδή έχουμε ένα άλλο μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Επόμενος αντίπαλος η Ουκρανία

Η κλήρωση έχει χαμογελάσει στην εθνική Αγγλίας, η οποία βρίσκεται στο μισό με τις θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες. Έτσι, το Σάββατο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αγωνιστεί κόντρα στην εθνική Ουκρανίας. Θυμίζουμε ότι οι Ουκρανοί κέρδισαν χθες (29/6) την Σουηδία με 2-1 στην παράταση.

Αν οι Άγγλοι ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ουκρανών, τότε θα πρέπει να κερδίσουν μία εκ των Τσεχία ή Δανία για να βρεθούν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι τα «λιοντάρια» δεν έχουν δεχτεί κανένα γκολ στο φετινό EURO και παραμένουν αήττητοι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version