ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ απέρριψε μυθική πρόταση της Λίβερπουλ για τον αστέρα της!
Έρχεται το τέλος της δυναστείας: Έτοιμος να αποχωρήσει ο Γκουαρντιόλα!
Τότεναμ: Και οι τρεις προπονητάρες της την… έθαψαν με τις δηλώσεις τους!
Ράμος ο ηγέτης – «Δεν σας δώσαμε χαρά! Υπόσχομαι πως θα παλέψουμε για σας…»
Ο Αντσελότι τα κατάφερε – Ο… αφανής ήρωας μένει στη Ρεάλ!
Απειλές από Αλέγκρι: «Θα σου κόψω τα αφτιά και θα σε χτυπήσω στο πρόσωπο»!
Μίλαν: «Ξεχνάει» τον Ζιρού – Βρήκε τον επιθετικό που θα κάνει χαμό με τον Λεάο!
Χιρόνα… τους αφήνεις «τέζα» – Φέρνει πίσω τον «αρτίστα» της Λίβερπουλ!
Νάγκελσμαν σε Μίλερ: «Εγώ πλήρωσα τον διαιτητή για να αποκλειστεί η Μπάγερν!»
Έκτακτο: Η Σίτι πάει με μια τεράστια απουσία στους δύο επόμενους… τελικούς! (pic)
Τέλος εποχής στην Γιουβέντους – Τον… διώχνει παρά τον τίτλο!
Ολυμπιακος – Φιορεντίνα: Σε ελεύθερο κανάλι η μετάδοση του τελικού Conference League!
EURO2024: Ανακοίνωσε αποστολή η Γερμανία – Ηχηρές απουσίες με πρώτη του Χούμελς
Επίσημο: Ο Χέσους Νάβας αποχωρεί από την αγαπημένη του Σεβίλλη
Άλλη Ρεάλ Μαδρίτης του χρόνου – Σε νέο ρόλο ο Μπέλινγχαμ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μουρίνιο: «Ο Ντεπάι θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα»

Πεπεισμένος ότι ο Μέμφις Ντεπάι θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας πως έχει ωριμάσει σαν παίκτης, από τότε που συνυπήρχαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μουρίνιο: «Ο Ντεπάι θα πετύχει στην Μπαρτσελόνα»

Η μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα, αν και πέρασε από σαράντα «κύματα», είναι γεγονός. Εδώ και κάμποσες ημέρες, ο Ολλανδός άσος ανήκει στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα». Μια μεταγραφή που ήταν ένα μεγάλο «θέλω» και των δύο πλευρών. Εξάλλου, από το περσινό καλοκαίρι οι Καταλανοί προσπαθούσαν να τον αποκτήσουν, έχοντας ήδη συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου του. Ωστόσο, το γεγονός πως θα έπρεπε να πληρώσουν για μεταγραφή του, τους «ανάγκασε» να κάνουν πίσω, δεδομένων των κάκιστων οικονομικών συνθηκών του συλλόγου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ωστόσο, με τον Ντεπάι να μένει ελεύθερος από τη Λυών φέτος, η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να σταματήσει κάπου. Ο Ολλανδός θα βρει τον συμπατριώτη του, Ρόναλντ Κούμαν, στον πάγκο της ομάδας κι ελπίζει να «λάμψει» στη Βαρκελώνη. Κάτι για το οποίο εξέφρασε τη σιγουριά του ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στο «TalkSport». Ο Πορτογάλος είχε συνεργαστεί μαζί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πιθανώς στο χειρότερο διάστημα της καριέρας του νεαρού, τότε, ποδοσφαιριστή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ντεπάι

Μουρίνιο: «Ο κόσμος θεωρεί ότι ο Ντεπάι είναι party animal, αλλά έχει ωριμάσει»

Ο «Special One» αναφέρθηκε στην κοινή συνύπαρξη τους, τονίζοντας πως ο Ντεπάι δεν ήταν ακόμη ώριμος. Ωστόσο, όπως τόνισε ήταν από τότε ένας εξαίρετος επαγγελματίας και το πέρασμα του από τη Λυών τον βοήθησε να βελτιωθεί, αλλά και να δει το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Παράλληλα, επισήμανε ότι η κουλτούρα της Μπαρτσελόνα θα τον κάνει να πετύχει ακόμα περισσότερα και να δείξει το ταλέντο του.

«Διάβασα τις προάλλες κάτι που είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τον Ντεπάι. Μιλούσε για τότε που είχε πάει σε παιχνίδι των ρεζέρβων με την Rolls Royce του και καουμπόικο καπέλο και πως αυτό ήταν μόνο ένα μικρό κομμάτι του Μέμφις. Είναι πραγματικά ένα πολύ καλό παιδί. Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Ο κόσμος πολλές φορές θεωρεί ότι είναι ένα party animal. Νομίζω ότι ωρίμασε πάρα πολύ στη Λυών, κάτι που χρειάζονται πολλοί ποδοσφαιριστές. Κάποιες φορές πάνε πολύ νωρίς σε μεγάλες ομάδες, όταν δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αντέξουν και να συνειδητοποιήσουν ότι εκεί υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός και δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια.

Υπάρχουν τρομεροί παίκτες που ανταγωνίζονται μαζί σου για μια θέση. Χάνουν λίγο την αίσθηση της πραγματικότητας και αρχίζουν τα παιδιαρίσματα, κάτι που έγινε εντέλει και σε αυτή την περίπτωση. Όταν πήγε στη Λυών έκανε τη σωστή κίνηση. Τώρα πηγαίνει στην Μπαρτσελόνα με ωριμότητα και σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία. Πιστεύω ότι η κουλτούρα της ομάδας θα τον βοηθήσει να πετύχει στο πιο σημαντικό κομμάτι της καριέρας του»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ