ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωσε τον νέο CEO της η Μπαρτσελόνα! (pic)

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φεράν Ρεβερτέρ ως τον νέο CEO του συλλόγου, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μια «μεγάλη πρόκληση».

Ανακοίνωσε τον νέο CEO της η Μπαρτσελόνα! (pic)

Η ανάληψη της προεδρίας της Μπαρτσελόνα από τον Τζουάν Λαπόρτα ήταν δεδομένο πως θα έφερνε αλλαγές. Εξάλλου, τα πράγματα στους «μπλαουγκράνα» δεν πήγαιναν καλά σε κανένα τομέα. Τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε τραγική κατάσταση και η κρίση της πανδημίας τα έκανε ακόμη χειρότερα. Πέραν τούτου και στον αγωνιστικό τομέα, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, με τους Καταλανούς να κατακτούν μόνο το κύπελλο Ισπανίας. Έτσι, ο νέος ισχυρός άνδρας του συλλόγου προβαίνει σε αλλαγές σχεδόν σε όλους τους τομείς με σκοπό την επιστροφή στην κορυφή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Υπό αυτό το πρίσμα, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Πέμπτη (1/7) την πρόσληψη του Φεράν Ρεβερτέρ στη θέση του CEO. Ο αντικαθιστά τον Όσκαρ Γκράου, που είχε απολυθεί τον Απρίλιο, εξαιτίας της ανάμειξης του στο «Barcagate». Ο Ρεβερτέρ είναι γέννημα θρέμμα της Βαρκελώνης και ήδη έχει αναλάβει τα καθήκοντα του. Άλλωστε, όπως τονίζει η ανακοίνωση έχει συναντηθεί τόσο με ανθρώπους εντός του συλλόγου, αλλά και της διοίκησης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος θα μιλάει απευθείας με τον Τζουάν Λαπόρτα και τη διοίκηση του συλλόγου για όλα τα θέματα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ρεβερτέρ: «Στόχος είναι η Μπαρτσελόνα να βρίσκεται ξανά στην κορυφή όλων των συλλόγων, αλλά όχι μόνο εκεί»

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για μένα, γεμάτη από ισχυρά συναισθήματα. Όταν η Μπαρτσελόνα σου προτείνει μια θέση σαν αυτήν, τότε διακατέχεσαι από αρκετό συναίσθημα. Πρέπει να είναι ίδιο μ’ εκείνο ενός παιδιού που μπορεί να έχει πρόσβαση στην πρώτη ομάδα και παράλληλα να δείξει σεβασμό στον σύλλογο, αλλά και σε όλα όσα πρεσβεύει και τις προκλήσεις που θα έρθουν. Όλοι ξέρουμε πως δυστυχώς η Μπαρτσελόνα βρίσκεται εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης κι έχουμε μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσουμε. Δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική κρίση, αλλά γιατί είναι μια στιγμή που ολόκληρος ο κόσμος του ποδοσφαίρου αλλάζει», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρεβερτέρ, ενώ έθεσε και τους στόχους για την νέα Μπαρτσελόνα:

«Ο στόχος σε αυτή τη νέα φάση της ομάδας, είναι η Μπαρτσελόνα να βρίσκεται ξανά στην κορυφή όλων των συλλόγων, αλλά όχι μόνο εκεί. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ανταγωνίζεται πλέον και με άλλες βιομηχανίες. Ο σύλλογος, σαν οντότητα, γνωρίζουμε πως έχει τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως για πολλά χρόνια τα πράγματα πήγαιναν καλά και ο στόχος είναι να τον μεταμορφώσουμε και να τον προετοιμάσουμε για το επόμενο στάδιο. Αυτό προϋποθέτει νέες μεθόδους, διαφορετική οργάνωση, αλλά και το να μπούμε σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Είναι μια συναρπαστική πρόκληση».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ