ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Μπαπέ και Γκριεζμάν ήταν στα… μαχαίρια σε όλο το Euro!

Κίλιαν Μπαπέ και Αντουάν Γκριεζμάν είχαν έντονες διαφορές καθ' όλη τη διάρκεια του Euro, με την επιστροφή του Μπενζεμά να τις μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, σύμφωνα με την Equipe.

Μπαπέ και Γκριεζμάν ήταν στα… μαχαίρια σε όλο το Euro!

Η πορεία της Γαλλίας στο φετινό Euro μόνο ως απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Κι αυτό γιατί οι «τρικολόρ» μπήκαν με πολύ μεγάλα όνειρα στη διοργάνωση. Όντας ήδη οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, αλλά και έχοντας στα χαρτιά το καλύτερο ρόστερ, άπαντες τους έχριζαν ως το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στο γήπεδο. Ο αποκλεισμός από την Ελβετία στη φάση των «16» σαφέστατα… προσγείωσε αρκετά τους Γάλλους. Πιθανώς, ο παίκτης που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απογοήτευση για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν ήταν ο Κίλιαν Μπαπέ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο νεαρός σταρ ήταν ο άνθρωπος από τον οποίο όλοι περίμεναν να… λάμψει στο Euro. Ωστόσο, ο ίδιος όχι μόνο έμεινε χωρίς γκολ στη διοργάνωση, αλλά έχασε και το κρίσιμο πέναλτι με τους Ελβετούς. Το κλίμα μετά τον αποκλεισμό στις τάξεις της Γαλλίας δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Κάτι που φάνηκε και στο γεγονός ότι ο καθένας έριχνε την ευθύνη σε άλλον εντός της ομάδας. Πέραν τούτου, όμως, όπως αποκαλύπτει η «Equipe», οι σχέσεις ανάμεσα σε Μπαπέ και Γκριεζμάν ήταν κάκιστες πριν ακόμη ξεκινήσει η διοργάνωση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

«Η σχέση ανάμεσα σε Μπαπέ και Γκριεζμάν δεν ήταν καθόλου καλή εδώ και καιρό»

Ο δημοσιογράφος του γνωστού γαλλικού Μέσου, Σεμπαστιέν Ταραγκό, μίλησε για τους δύο ποδοσφαιριστές και αποκάλυψε πως σχεδόν δεν… μιλιόταν. Ο ίδιος τόνισε πως η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά ήρθε μετά από έντονη πίεση του αστέρα της Παρί. Μια κίνηση που αν μη τι άλλο… ξενέρωσε τον συμπαίκτη του, που βρέθηκε να παίζει στα άκρα της επίθεσης, αν και ο ίδιος είχε βρει τον ρόλο του στην κορυφή.

«Ο Γκριεζμάν μοιάζει ήρεμος τύπος, αλλά είναι ένας εξαιρετικός αθλητής κι έχει εγωισμό. Από το 2016 ήταν ηγέτης της εθνικής Γαλλίας. Δεν κράτησε πολύ όμως γιατί εμφανίστηκε ο Μπαπέ, το φαινόμενο, ο τρομερός παίκτης κλπ. Οπότε, ήδη οι σχέσεις τους ήταν περίεργες. Πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο εδώ και καιρό. Πλέον, ο Γκριεζμάν δεν ήταν ξετρελαμένος με την ηγεσία μετά την εμφάνιση του Μπαπέ. Στη συνέχεια επέστρεψε και ο Μπενζεμά, κάτι που ζήτησε ο Μπαπέ από τον Ντεσάν. Με αυτόν δεν είναι οι ίδιοι παίκτες, αλλά παίζουν σε παρόμοια θέση, οπότε έπρεπε να βρεθεί λύση για να παίζουν και οι τρεις. Τι άλλο να γίνει για να χαλάσουν περισσότεροι οι σχέσεις δύο παικτών. Βέβαια, αυτό είχε ξεκινήσει από το Μουντιάλ. Σιγά σιγά, με κάποιες μικρές διαφορές τα πράγματα διογκώθηκαν. Πλέον είναι ασφαλές να πούμε πως η σχέση του Μπαπέ με τον Γκριεζμάν είναι πάρα πολύ κακή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ