ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Μαντσίνι δεν θέλει απλά να νικήσει το Βέλγιο, αλλά να το… ξεφτιλίσει!

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, θέλει να πάρει την πρόκριση κόντρα στο Βέλγιο ακόμη και αν οι αντίπαλοί του έχουν μέσα όλα τα «αστέρια» τους.

Ο Μαντσίνι δεν θέλει απλά να νικήσει το Βέλγιο, αλλά να το… ξεφτιλίσει!

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας έχει εντυπωσιάσει υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο έμπειρος τεχνικός έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που δέχεται δύσκολα γκολ, αλλά παίρνει νίκες και προκρίσεις παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.

Αυτό θέλει να το συνεχίσει και στο επερχόμενο ματς με το Βέλγιο για τους «8» του Euro 2020. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν γνωρίζουν αν θα παίξουν με τα δύο μεγάλα τους αστέρια. Ο λόγος για τους Κέβιν Ντε Μπρούιν και Εντέν Αζάρ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αλλά ο Μαντσίνι είναι έτοιμος για όλα, όπως τόνισε με τις δηλώσεις του. Και όχι μόνο αυτό. Επιθυμεί να δει το Βέλγιο και με τους δύο μιας και θα κάνουν πιο όμορφο το παιχνίδι.

«Μου φαίνεται λογικό που το Βέλγιο δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του και αν θα παίξει ο Αζάρ ή ο Ντε Μπρούιν. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις δύο ομάδες. Αυτά τα ματς είναι ωραία γιατί έχουν σπουδαίους παίκτες.

Παίζουμε καλά. Το ίδιο και το Βέλγιο που διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Για εμένα είναι μία από τις καλύτερες στον κόσμο και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη Γαλλία. Εύχομαι και ελπίζω οι σπουδαίοι τους παίκτες να είναι εντάξει και να παίξουν μαζί μας. Ναι μεν μπορεί να μας δημιουργήσουν μερικά προβλήματα, αλλά, θα πρέπει να δούμε ποιο είναι το καλό για το ποδόσφαιρο», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Μαντσίνι δεν θέλει να δει την Ιταλία να γίνεται... Γαλλία ή Πορτογαλία! 

Ο Μαντσίνι δεν θέλει να δει την Ιταλία να γίνεται… Γαλλία ή Πορτογαλία!

Από το Euro ήδη λείπουν ομάδες όπως η Γαλλία και η Πορτογαλία. Ομάδες με ποιότητα. Γι’ αυτό το λόγο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επισήμανε πόσο σημαντική θα ήταν μία νίκη απέναντι στο Βέλγιο.

«Κάθε παιχνίδι σε κάνει πιο δυνατό και καλύτερο. Μετά από κάθε ματς μαθαίνεις διάφορα πράγματα. Κόντρα στην Αυστρία περάσαμε δύσκολα, όμως, στο τέλος κάναμε 26 ματς και εν τέλει παρά τις δύσκολες στιγμές, περάσαμε στην επόμενη φάση.

Απέναντι στο Βέλγιο ο σκοπός μας είναι να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να τα δώσουμε όλα, ώστε να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση του τουρνουά. Η Πορτογαλία έμεινε εκτός, η Γαλλία το ίδιο, η Ολλανδία το ίδιο. Για κανέναν δεν είναι εύκολο», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ