ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Τζάκα είναι πολύ σκληρός για να λυγίσει!

Λίγο πριν το ματς της Ελβετίας με την Ισπανία για το Euro 2020 ο αρχηγός της, Γρανίτ Τζάκα, μίλησε για την πορεία του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Τζάκα είναι πολύ σκληρός για να λυγίσει!

Έχει ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια ο Γρανίτ Τζάκα όσο βρίσκεται στην Άρσεναλ. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι αρνητικά σχόλια. Όμως, εκείνος δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει στον εαυτό του και παλεύει σκληρά.

Ο στόχος του ένας και απλός. Να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Πλέον έχει φτάσει να ηγείται της εθνικής ομάδας της Ελβετίας και να φοράει το περιβραχιόνιό της. Μάλιστα, στο ματς κόντρα στη Γαλλία ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα όσα έχει περάσει, όπως τόνισε με τις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με την Ισπανία.

«Έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Ελβετίας πριν από δέκα χρόνια. Το 2011. Πλέον είμαι ο αρχηγός της ομάδας και ηγούμαι σε αυτή. Είναι μία απίθανη ιστορία για εμένα. Υπέφερα πολύ στην καριέρα μου.Μου έχουν ασκήσει κριτική πολλές φορές.

Όμως, με έχουν υμνήσει άλλες τόσες. Τόσο με τις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα όσο και στους συλλόγους απ’ όπου έχω περάσει. Τα έχω καταφέρει με σκληρή δουλειά», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Τζάκα και η Ελβετία έχουν πάρει... φόρα! 

O Τζάκα και η Ελβετία έχουν πάρει… φόρα!

Λίγοι έδιναν ελπίδες στην Ελβετία στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Ειδικά όταν το σκορ ήταν υπέρ των «τρικολόρ» με 3-1. Ωστόσο, ο Γρανίτ Τζάκα και οι υπόλοιποι παίκτες της δεν τα παράτησαν ποτέ.

Έτσι, όχι μόνο έφεραν το ματς στα ίσα και το οδήγησαν στην παράταση. Αλλά εν τέλει πήραν μία παλικαρίσια πρόκριση στα πέναλτι. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και πριν το ματς με την Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» μπορεί να μην έχουν τόσο ποιοτικό ρόστερ, όπως παλιά, όμως είναι σε θέση ισχύος απέναντι στους Ελβετούς.

Ωστόσο, όλοι ξέρουν πως ο Γρανίτ Τζάκα και η παρέα του μπορούν να προκαλέσουν πολλά και σοβαρά προβλήματα σε όποιον δεν τους σεβαστεί και σε όποιον τους υποτιμήσει. Μένει να δούμε τι μπορεί να κάνει ο αρχηγός της Ελβετίας και αν κρύβει ακόμη έναν άσσο στο μανίκι.Όπως έγινε και στην αναμέτρηση με τη Γαλλία, όπου στο τέλος πήραν μία μεγάλη πρόκριση, κάνοντας όλο τον πλανήτη να παραμιλάει μαζί τους!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ