ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Τρελαμένη» με ταλέντο από την Γκάνα η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ έχει ανοικτές τις «κεραίες» της σε όλο τον πλανήτη κι έχει... μαγευτεί από τον 17χρονο Γκανέζο Αμπντούλ Φατάου Ισαχάκουτ, τον οποίο θέλει να αποκτήσει.

«Τρελαμένη» με ταλέντο από την Γκάνα η Λίβερπουλ!

Η σεζόν που πέρασε για τη Λίβερπουλ είναι μια από αυτές που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν. Οι «κόκκινοι» μια χρονιά μετά την κατάκτηση της Premier League ήταν απογοητευτικοί. Μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν στην κορυφή και φέτος, αλλά από εκεί κι έπειτα ήρθε η κατάρρευση. Παρότι τελικά η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να βρεθεί στην τετράδα, σίγουρα η χρονιά δεν θεωρείται επιτυχημένη. Ειδικά από τη στιγμή που ούτε στην Ευρώπη υπήρξε κάποια επιτυχία, με την αγγλική ομάδα να αποκλείεται στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλέον, η Λίβερπουλ έχει το βλέμμα της μόνο στο μέλλον. Τόσο στο εγγύς, με την άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, όσο και στο μακρινό μέλλον. Γι’ αυτό το λόγο το τμήμα σκάουτινγκ των «κόκκινων» έχει τα βλέμματα του στραμμένα σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Goal.com», ήδη οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή, που θεωρούν ότι μπορεί να κάνει τεράστια καριέρα. Ο λόγος για τον 17χρονο Γκανέζο Αμπντούλ Φατάου Ισαχάκου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ποιος είναι ο 17χρονος Γκανέζος που έχει «τρελάνει» τη Λίβερπουλ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε γνωστό το όνομα του μόλις πριν μερικούς μήνες. Βλέπετε, ψηφίστηκε ως ο MVP του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής στους Κ-20, οδηγώντας την Γκάνα στην κατάκτηση του τροπαίου. Κι όλα αυτά όντας αρκετά μικρότερος από συμπαίκτες και αντιπάλους του. Παράλληλα, λίγο καιρό αργότερα έκανε και ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα της Γκάνας στους άνδρες σε φιλικό με το Ουζμπεκιστάν, βρίσκοντας δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Βέβαια, αξίζει να τονιστεί πως στο συγκεκριμένο φιλικό η ομάδα της Αφρικής χρησιμοποίησε κυρίως δεύτερης διαλογής ποδοσφαιριστές, λόγω των περιορισμών ταξιδιού κάποιων ποδοσφαιριστών.

Αυτό, όμως, δεν αναιρεί το γεγονός πως ο νεαρός Ισαχάκου έχει δείξει εντυπωσιακά στοιχεία στη μέχρι τώρα καριέρα του. Ο 17χρονος αγωνίζεται με ιδιαίτερη άνεση τόσο στα άκρα, όσο και σαν 10άρι, αλλά και 8άρι στο γήπεδο. Ακόμη, βέβαια, δεν έχει βρει την ακριβή του θέση. Ωστόσο, ο ίδιος αρέσκεται να παίζει αρκετά στα δεξιά και να συγκλίνει για να πλασάρει με το «καλό» αριστερό του πόδι. Η Λίβερπουλ έχει εντυπωσιαστεί εδώ και καιρό με τα κατορθώματα του, όπως και πολλές άλλες ομάδες (Άγιαξ, Βασιλεία, Σάλτζμπουργκ), με τον ίδιο αυτή τη στιγμή να βρίσκεται πιο κοντά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Βέβαια, δημοσιεύματα προ ολίγου καιρού, ήθελαν τους «κόκκινους» να τον αποκτούν και να τον… δανείζουν στην πορτογαλική ομάδα. Μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο ισχύει. Το σίγουρο είναι πως ο Ισάχακου, αν συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του, μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ