ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Δανία στους «4» με τρέλα και μπρίο για ένα νέο 1992! (vid)

Η Δανία με μια ψυχωμένη και μεστή εμφάνιση επικράτησε με 2-1 της Τσεχία και ζει ξανά μέρες...1992, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Euro.

Δανία στους «4» με τρέλα και μπρίο για ένα νέο 1992! (vid)

Το Euro της Δανίας δεν σταματάει ακόμη! Οι Σκανδιναβοί έπαιξαν… ψυχωμένα κόντρα στην Τσεχία και αν και «καρδιοχτύπησαν» στο δεύτερο μέρος πήραν την νίκη (2-1) και την πρόκριση στα ημιτελικά. Ονειρεύονται ένα νέο… 1992 οι παίκτες του Κάσπερ Χιούμλαντ, που πλέον περιμένουν αντίπαλο από την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Αγγλία. Έπιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα 5 γκολ και την κορυφή των σκόρερ στο Euro ο Πάτρικ Σικ, αλλά το τέρμα του δεν έφτασε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένα πρώτο μέρος βγαλμένο απ’ τα… όνειρα για τη Δανία

Η Δανία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6′ «άνοιξε» το σκορ. Από εκτέλεση κόρνερ του Στρίγκερ Λάρσεν, ο Ντιλέινι πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι κι έκανε το 1-0! Έξι λεπτά αργότερα ο Ντάμσγκααρντ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε από πλάγια, χωρίς να βρει στόχο. Η Τσεχία απείλησε για πρώτη φορά στο 22′. Ο Μασοπούστ βρήκε με ωραία μπαλιά τον Χόλες, αλλά ο Σμάιχελ τον νίκησε στο τετ α τετ από πλάγια.

Οι Δανοί κρατούσαν με άνεση το υπέρ τους σκορ, δίνοντας την κατοχή στους Τσέχους. Μάλιστα, προσπαθούσαν να χτυπήσουν στα κενά που έβρισκαν στην κόντρα. Κάτι τέτοιο συνέβη στο 38′, με τον Ντάμσγκααρντ να φεύγει στην αντεπίθεση και να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Βάτσλικ να διώχνει. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, οι Σκανδιναβοί βρήκαν και δεύτερο γκολ. Ο Μέλε από τα αριστερά έβγαλε όμορφη σέντρα με το εξωτερικό στον Ντόλμπεργκ, που με προβολή έκανε το 2-0!

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Δανία

Ο Σικ έδωσε ελπίδα στους Τσέχους, αλλά οι Δανοί άντεξαν

Η Τσεχία έγινε πιο επιθετική στο ξεκίνημα το δευτέρου μέρους και απείλησε δύο φορές σχεδόν… με τη σέντρα. Αρχικά ο Κρμέντσικ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, με τον Σμάιχελ να διώχνει. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Μπαράκ σούταρε στην κίνηση, με τον Δανό πορτιέρε να αποκρούει με δυσκολία. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, η Τσεχία κατάφερε να μειώσει. Ο Τσούφαλ σέντραρε από τα δεξιά και ο Σικ με σουτ στην κίνηση έφτασε τα 5 γκολ στο φετινό Euro, πιάνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή των σκόρερ κι έκανε το 2-1!

Οι Δανοί απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος στο 69′, αλλά ο Βάτσλικ μπλόκαρε το σουτ του Πόουλσεν. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τσέχος τερματοφύλακας είπε ξανά «όχι» στον Δανό φορ, αποκρούοντας εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του. Στο 81′ οι Δανοί έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ που θα τελείωνε το ματς. Ο Μέλε βγήκε απέναντι από τον Βάτσλικ, ο οποίος έδιωξε με το πόδι. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο δεύτερο μέρος, με τη Δανία να παίρνει μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Euro. Οι Σκανδιναβοί περιμένουν αντίπαλο από την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Αγγλία και ελπίζουν ξανά σ’ ένα νέο 1992. Δηλαδή, να κατακτήσουν το τρόπαιο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Τσεχία (Γιάροσλαβ Σιλχαβί): Βάτσλικ, Τσούφαλ, Τσελούστκα (65′ Μπράμπετς), Κάλας, Μπόριλ, Χόλες (46′ Γιάνκτο), Σούτσεκ, Μασοπούστ (46′ Κρμέντσικ), Μπαράκ, Σέφτσικ (80′ Νταρίντα), Σικ (80′ Βίντρα).

Δανία (Κάσπερ Χιούμλαντ): Σμάιχελ, Κρίστενσεν (81′ Άντερσεν), Κιέρ, Βέστεγκαρντ, Στρίγκερ Λάρσεν (70′ Βας), Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι (81′ Γένσεν), Μέλε, Ντάμσγκααρντ (60′ Νοργκάαρντ), Μπρέιθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ (60′ Πόουλσεν)

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ