ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Επίσημο: Στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας ο Βιεϊρά! (pic)

Ο Πατρίκ Βιεϊρά είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την πρόσληψη του ως το 2024.

Επίσημο: Στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας ο Βιεϊρά! (pic)

Ήταν γνωστό εδώ και κάποιες μέρες και πλέον πήρε και επίσημο χαρακτήρα. Ο Πατρίκ Βιεϊρά επιστρέφει στην Premier League, αυτή τη φορά ως προπονητής, για χάρη της Κρίσταλ Πάλας. Οι «αετοί» ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Κυριακής (4/7) την πρόσληψη του Γάλλου τεχνικού, με συμβόλαιο ως το 2024. Οι δύο πλευρές ήταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και λίγο καιρό και συμφώνησαν στις τελευταίες λεπτομέρειες σήμερα. Ο 45χρονος τεχνικός επιστρέφει έτσι στους πάγκους για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και απολύθηκε από την Νις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που έχω αυτή την ευκαιρία να επιστρέψω στην Premier League και να προπονήσω αυτόν τον υπέροχο ποδοσφαιρικό σύλλογο, καθώς ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο μαζί. Είναι ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ για εμένα, έχοντας μιλήσει αρκετά με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή για τις φιλοδοξίες και τα σχέδια τους όσον αφορά τον σύλλογο και τις ακαδημίες. Η ομάδα έχει φανταστική βάση μετά από τόσα χρόνια στην Premier League. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερες βελτιώσεις και να πάμε την ομάδα μπροστά. Επίσης είμαι ενθουσιασμένος για την ατμόσφαιρα που κάνουν οι οπαδοί της Πάλας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και ξέρω πόσο σημαντική είναι αυτή η στήριξη για κάθε ομάδα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βιεϊρά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Από την Άρσεναλ στην… προπονητική και τώρα πίσω στην Αγγλία ο Βιεϊρά

Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άρσεναλ. Ο Βιεϊρά φόρεσε για εννέα χρόνια (1996-2005) τη φανέλα των «κανονιέρηδων» και αποτέλεσε «κλειδί» στη δημιουργία της τρομερά επιτυχημένος ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ στις αρχές του 2000. Μάλιστα, ήταν αρχηγός στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος τη σεζόν 2003/04. Ο Βιεϊρά σταμάτησε την καριέρα του το 2011, ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και ακολούθησε τον δρόμο της προπονητικής.

Αρχικά βρέθηκε στις ΗΠΑ για χάρη της Νιού Γιορκ Σίτι, όπου έμεινε από το 2016 ως το 2018. Έπειτα ακολούθησε η επιστροφή στην πατρίδα του και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νις το καλοκαίρι του 2018. Στην ομάδα της Νίκαιας, ο Βιεϊρά πέρασε δύο πολύ καλές σεζόν, οδηγώντας την στην 7η και την 5η θέση αντίστοιχα. Ωστόσο, το ξεκίνημα της τρίτης του χρονιάς εκεί ήταν τραγικό και τον περασμένο Δεκέμβριο απολύθηκε έπειτα από ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών. Πλέον, ο Γάλλος επιστρέφει στην Premier League έπειτα από 10 χρόνια και θέλει σίγουρα να αφήσει το στίγμα του και ως προπονητής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ