ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Μπαρέλα:«Τρομερά χαφ η Ισπανία, έχουμε δύο φαινόμενα»

Ο Νικολό Μπαρέλα έδειξε τον σεβασμό για την ομάδα της Ισπανίας, ωστόσο μίλησε με διθυραμβικό τρόπο για τους συμπαίκτες του στα χαφ της ομάδας.

Μπαρέλα:«Τρομερά χαφ η Ισπανία, έχουμε δύο φαινόμενα»

Ισάξιες ποιοτικά θεωρεί τις Ισπανία και Ιταλία ο Νικολό Μπαρέλα. Ο νεαρός χαφ των «ατζούρι», λίγες μέρες πριν την μεγάλη αναμέτρηση των δύο, συγκρίνοντας τις δύο ομάδες δεν βγάζει καθαρό νικητή.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και αυτού του Euro! Μόλις 4 ομάδες έμειναν και το ζευγάρι της Ισπανίας με την Ιταλία ανοίγει την αυλαία των ημιτελικών. Οι δύο ομάδες, το βράδυ της Τρίτης θα παλέψουν για την θέση που οδηγεί στον μεγάλο τελικό. Σαφώς πιο φορμαρισμένη η Ιταλία, δείχνει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

Το… στακαρισμένο κέντρο «υμνεί» ο Μπαρέλα

Ωστόσο, ο χαφ των «ατζούρι», Νικολό Μπαρέλα, κρατάει ακόμα μικρό καλάθι. «Ιταλία και Ισπανία δεν διαφέρουν σε ποιότητα. Έχουν έναν ηγέτη στα χαφ, ακριβώς όπως η μυθική γενιά του 2000. Αυτός βρίσκεται στο πρόσωπο του Μπούσκετς, ο οποίος αξλιζει συγχαρητήρια που παραμένει μεταξύ των κορυφαίων τόσα πολλά χρόνια. Ακόμη, βλέπεις τους Κόκε και Πέδρι. Όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβηθούμε καμία σύγκριση. Εμείς έχουμε δύο φαινόμενα στα χαφ (Βεράτι και Ζορζίνιο). Ο Ζορζίνιο σπανίως κάνει λάθος, σχεδόν πάντα κάνει την σωστή επιλογή.»

Μην θέλοντας να αφήσει εκτός τους υπόλοιπους χαφ συμπλήρωσε: «Όλοι είμαστε συνιδιοκτήτες της επιτυχίας. Παίκτες όπως ο Λοκατέλι, ο Καστροβίλι και ο Πεσίνα δεν είναι μόνο εναλλακτικές. Είναι υποτιμητικό να μιλάμε μόνο για την τωρινή βασική τριάδα. Είμαστε μια από τις πιο πλήρεις ομάδες στα χαφ».

Στην συνέχεια, παραλλήλισε την εθνική Ιταλίας με την Ίντερ. «Βλέπω πολλά κοινά στην Ιταλία με την Ίντερ. Τόσο εδώ όσο και στην ομάδα μου βρήκα ενότητα για τον σκοπό. Στο Μιλάνο ήταν να ανακαταλάβουμε το πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Εδώ, είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Κάτι που επίσης καταφέρνουμε πολύ καλά».

Κλείνοντας, δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο του Euro, Λεονάρτο Σπινατσόλα, ο οποίος υπέστη σοβαρότατο τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα. «Το γκολ που πέτυχα με το Βέλγιο δεν μπορούσα να το χαρώ. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που για 90 λεπτά δεν μπορούσα να πανηγυρίσω τέρμα. Είναι πολύ κρίμα για τον Σπινατσόλα, ήταν ίσως ο καλύτερος μας παίκτης. Όμως και ο Έμερσον έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα χρειαστεί την δική μου συμβουλή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ