ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Αλέγκρι ζήτησε… reunion με Πογκμπά από τη Γιούβε!

Τον Πολ Πογκμπά ζήτησε από τη διοίκηση της Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, επιθυμώντας να χτίσει το κέντρο της ομάδας γύρω από τον Γάλλο άσο.

Ο Αλέγκρι ζήτησε… reunion με Πογκμπά από τη Γιούβε!

Μετά από ένα εξαιρετικό για τον ίδιο Euro, ο Πολ Πογκμπά πλέον κοιτάζει το μέλλον του. Βλέπετε, με το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να λήγει το 2022, πρέπει να πάρει αποφάσεις άμεσα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πιέζουν για την ανανέωση του, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Πριν κάμποσους μήνες ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, τον είχε φέρει σχεδόν στην πόρτα της εξόδου. Τότε είχε κάνει λόγο για ένα κλεισμένο κεφάλαιο για τον πελάτη του. Ωστόσο, ο 28χρονος άσος είχε διαψεύσει τα πάντα τότε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παρόλα αυτά εδώ και λίγο καιρό τα δημοσιεύματα για τον Πογκμπά δίνουν και παίρνουν. Πότε ο Γάλλος άσος αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ και πότε ανανεώνει. Πάντως, αν ένα πράγμα πρέπει να ληφθεί ως δεδομένο είναι ότι ο ίδιος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ομάδων. Σύμφωνα με το «90min», όμως μια από αυτές έχει δει πιο «θερμά» την περίπτωση του. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που «κυνηγάει» περισσότερο την απόκτηση του 28χρονου άσο, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την… επανασύνδεση με τον παίκτη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Το δίλημμα της Γιουνάιτεντ για Πογκμπά και η ευκαιρία της Γιουβέντους

Ο Ιταλός τεχνικός είχε συνεργαστεί με τον Πογκμπά κατά το πρώτο πέρασμα του στην ομάδα. Μάλιστα, μαζί είχαν φτάσει ως τον τελικό του Champions League το 2015. Ο Αλέγκρι επέστρεψε το καλοκαίρι στη Γιουβέντους και θέλει να φτιάξει μια ακόμη δυνατή ομάδα. Έτσι, ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να κινηθεί άμεσα για τον Γάλλο άσο, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της «γηραιάς κυρίας». Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η μεταγραφή μπορεί να δει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αντάλλαγμα. Ωστόσο, ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο.

Στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάντως, είναι σε δίλημμα όσον αφορά τον Πογκμπά. Από τη μια υπάρχουν αρκετοί που επιθυμούν να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με κάθε κόστος, για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να χαθεί του χρόνο ως ελεύθερος. Από την άλλη, όμως, είναι έντονη η αμφιβολία σε κάμποσους στον αγγλικό σύλλογο, για τον αν αξίζει να του δοθεί το τεράστιο συμβόλαιο που θέλει, ήτοι 400 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Όπως και να έχει, αναμένεται ένα «καυτό» καλοκαίρι για το μέλλον του Πογκμπά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ