ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

“Σάμπα” η Παλμέιρας, έτοιμη για Τόκιο η Εθνική μπάσκετ – 4αδα “φωτιά” στο 10.61!

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τους «Betarades».

“Σάμπα” η Παλμέιρας, έτοιμη για Τόκιο η Εθνική μπάσκετ – 4αδα “φωτιά” στο 10.61!

Aν και από το κουπόνι της Κυριακής (04/07) απουσιάζουν οι εμπορικές διοργανώσεις όπως το Euro, υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα κορυφαία προγνωστικά για εσάς.

Στο ποδόσφαιρο, θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις από τις ανώτερες κατηγορίες Βραζιλίας, Νορβηγίας και Σουηδίας. Στο δε μπάσκετ, η εθνική Ελλάδας δίνει δυνατό σημείο! Βρίσκετε όλα τα παιχνίδια στην betrebels σε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις μας!

Με τη φόρμα της Παλμέιρας

Ξεκινάμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας, όπου στις 22:00 η Σπορτ Ρεσίφε φιλοξενεί την Παλμέιρας.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους. Προέρχονται από δύο ήττες, από τη Ζουβεντούδε (1-0) και την Κορίνθιανς (2-1) και δύο ισοπαλίες χωρίς τέρματα, απέναντι στην Κουιάμπα και τη Σάντος. Αυτά τα αποτελέσματα την έχουν κρατήσει χαμηλά στη βαθμολογία και μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ σε οχτώ αγώνες.

Περίοδο φόρμας διανύει η Παλμέιρας, που έχει σημειώσει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Η πιο πρόσφατη στην έδρα της Ιντερνασιονάλ (1-2), ενώ, αγωνίστηκε μάλιστα με 10 παίκτες σε μεγάλο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου, μετά την αποβολή του Κούσκεβιτς στο 63′. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 15 γκολ σε οχτώ αγώνες.

Η Παλμέιρας είναι καλύτερη ομάδα και διατηρεί καλή παράδοση στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε, οπότε μπορεί να πάρει τη νίκη. Θα ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 1.85.

Φαβορί η Χάουγκεσουντ

Προχωράμε στο πρωτάθλημα της Α’ Νορβηγίας, με το ματς στις 19:00 στο οποίο η Χάουγκεσουντ υποδέχεται την Τρόμσο.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματα τους μετά την ήττα τους με 2-1 από τη Λίλεστρομ. Ακολούθησαν δύο συνεχόμενες νίκες, με 3-0 επί της Κρίστιανσουντ και με 1-0 από τη Μπραν, ενώ αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα εκτός έδρας με τη Ρόζενμποργκ. Αποτελέσματα που τους έφεραν στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Είναι πολύ δυνατοί στη έδρα τους, όπου “τρέχουν” αήττητο σερί πέντε αγώνων, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Τρόμσο. Η νίκη αγνοείται τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς προέρχεται από δύο ήττες, από τη Λίλεστρομ (1-2) και την Οντς (3-0) και μια ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Κρίστιανσουντ. Τελευταία της επικράτηση (0-3) στην έδρα της Στάμπαεκ στις 14 Ιουνίου. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 17 γκολ σε 10 αναμετρήσεις.

Η Χάουγκεσουντ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στην Τρόμσο που δείχνει να “ψάχνεται”. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.90.

Αμφίσκορο στη Σουηδία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Σουηδία και την ανώτερη κατηγορία της, όπου για την ένατη αγωνιστική η Χάμαρμπι παίζει εντός έδρας με τη Χάλμσταντ στις 18:30.

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το κύπελλο επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι (0-0) επί της Χάκεν. Αυτό, όμως, δεν στάθηκε αρκετό να αποτρέψει τη απομάκρυνση του προπονητή Μπίλμπορν, που πλήρωσε τη μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα την ήττα (2-1) στο τελευταίο παιχνίδι με την Κάλμαρ. Αντικαταστάτης του στη τεχνική ηγεσία είναι ο Σέρβος Μιλόγεβιτς. Προέρχεται από νίκες στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια, επί της Όστερλεν (1-0) και της Σίριους (3-1).

Ισάριθμες νίκες στους δύο φιλικούς αγώνες που έδωσε μετράει και η Χάλμσταντ, που επικράτησε επί της Μιάλμπι (1-2) και της Χάκεν (0-2). Αήττητη είχε μείνει και στα τρία τελευταία παιχνίδια της πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, με απολογισμό δύο ισοπαλίες, με τη Μιάλμπι (1-1) και τη Ντέγκερφορς (0-0) και μια νίκη (2-3) επί της Έλφσμποργκ. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επίσημες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Η προϊστορία δείχνει ότι τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν γκολ. Η Χάμαρμπι σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα, ενώ και η Χάλμσταντ μπορεί να πετύχει τέρμα. Επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Με φόρα για το εισιτήριο η Εθνική Ελλάδας

Κλείνουμε για σήμερα με μπάσκετ και επιλογή από το Προολυμπιακό Τουρνουά, με την Τσεχία να κοντράρεται με την Ελλάδα στις 02:05.

Ανέτρεψε τις προσδοκίες η Τσεχία και νίκησε τον Καναδά με 103-101 στην παράταση. Πέταξε έτσι εκτός τον οικοδεσπότη και διεκδικεί εισιτήριο για την Ολυμπιάδα. Με τον Σατοράνσκι να κάνει τη διαφορά στο τέλος και τον Σιλμπ σε μεγάλη φόρμα.

Η Ελλάδα πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας με 81-63 στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της. Η ομάδα του Πιτίνο παρόλο που δεν ξεκίνησε καλά φόρτσαρε και ανέτρεψε το εις βαρος της σκορ με εξαιρετική εμφάνιση. Πρωταγωνιστές της ήταν οι Καλάθης, Σλούκας, Παπαγιάννης και Λαρεντζάκης.

Μπορεί η Τσεχία να είναι δυνατή ομάδα, όμως η… φόρα που έχει πάρει η Εθνική δεν κόβεται εύκολα. Διαθέτει τους παίκτες που μπορούν να της χαρίσουν τη νίκη και το εισιτήριο για να βρεθεί στο Τόκιο. Έτσι, θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.65.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ